İninal hesap kapatma çilesi!

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 aydır ininal hesabımı kapatmak ve kişisel verilerimin silinmesini istiyorum ama resmen bana zulüm ettiriyorlar.

Önce kimliğimin ön ve arka yüzünü istediler. Tamam dedim ama bazı yerlerini gizleyerek gönderdim (serino, belge no, barkod vs.) Çünkü kişisel veri sonuçta. Kabul etmediler.
Tamam dedim, her şeyi açık gönderdim. Yetmedi.

KVKK formunu gönder dediler. Formu dijital olarak doldurup imzaladım. Kabul etmediler.
Tamam dedim, bu sefer formu kalemle el yazısıyla doldurdum, imzaladım, tarattım, gönderdim.
Yine kabul etmediler!

En son şu cümleyi attılar:
“Talebinizin şekillendirilip gerekli incelemesi yapıldıktan sonra boyut bilgisi belirlenir.”

Ne demek bu? Dosya mı indiriyoruz? Ne boyutu? Ne incelemesi?
Zaten hesap pasif statüde ama sildirmem için resmen beni yıldırmaya çalışıyorlar.
Müşteri hizmetlerini arıyorum, 0850'li numara çalışmıyor, ulaşılmıyor.

Arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı?
Yasal olarak ben doğru olanı yaptım ama hâlâ oyalıyorlar.
Ben artık KVKK'ya şikayet etmeye karar verdim.
Aynı süreci yaşayanlar varsa yorum bıraksın, birlikte hareket edelim.
Bu kadar zor olmamalı bir hesabı silmek.

Kapatıldı belki o yüzden zorluk çıkarıyorlardır ama yine garip.

İninal'e kayyum atandı ama çok başarısız bir kayyum ataması oldu. Aynı şekilde Papara'ya da kayyum atandı ama 1-2 hafta içerisinde eski düzene getirdi atanan kayyumun yöneticileri.

İninal'deki durum tamamen atanmış olan kayyumun başarısızlığı veya bilerek işleri yavaşlatmasından ibaret. Arka tarafta nelerin araştırıldığını bilemeyiz.

Bu gidişle CİMER'e şikayet edeceğim.

Hocam bu kadar zor mu? Bende ininal hesabımı silmek istiyorum.

Cimer'e değilde tüketici hakem heyetine yazsanız daha hızlı çözülebilir diye düşünüyorum hocam. Size iyi şanslar diliyorum.
Yaşı küçük belki?

Hocam bende silemiyorum.

Bunlarda optik istediler. Rezillik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…