M MeXtE Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 15 Çözümler 1 16 Mart 2025 #1 İninal ile Steam'den oyun satın alacağım fakat hata alıyorum.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.877 Çözümler 21 16 Mart 2025 #2 İninalın CEO'su tutuklandı, en azından ben öyle biliyorum beklemeniz lazım. Ekstra olarak doğrulama yapmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
İninalın CEO'su tutuklandı, en azından ben öyle biliyorum beklemeniz lazım. Ekstra olarak doğrulama yapmanız gerekmekte.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.032 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 MeXtE dedi: İninal ile Steam'den oyun satın alacağım fakat hata alıyorum. Eki Görüntüle 2446883 Genişletmek için tıkla... İninalda şu anda bir arıza var. sado01 dedi: İninalın CEO'su tutuklandı beklemeniz lazım. Ekstra olarak doğrulama yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Neden ben sadece bir arıza olduğunu duymustum. Artı 0 Eksi
MeXtE dedi: İninal ile Steam'den oyun satın alacağım fakat hata alıyorum. Eki Görüntüle 2446883 Genişletmek için tıkla... İninalda şu anda bir arıza var. sado01 dedi: İninalın CEO'su tutuklandı beklemeniz lazım. Ekstra olarak doğrulama yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Neden ben sadece bir arıza olduğunu duymustum.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.877 Çözümler 21 16 Mart 2025 #4 Eymenz dedi: İninalda şu anda bir arıza var. Neden ben sadece bir arıza olduğunu duymustum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki bende yanlışımdır çünkü okuduğum yerde öyle diyordu. Aşırı net konuşmayayım, fakat doğrulama yapması şart. Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: İninalda şu anda bir arıza var. Neden ben sadece bir arıza olduğunu duymustum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki bende yanlışımdır çünkü okuduğum yerde öyle diyordu. Aşırı net konuşmayayım, fakat doğrulama yapması şart.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 13 16 Mart 2025 #5 sado01 dedi: Hocam belki bende yanlışımdır çünkü okuduğum yerde öyle diyordu. Aşırı net konuşmayayım, fakat doğrulama yapması şart. Genişletmek için tıkla... Bilginiz doğru Erkan Kork tutuklandı. Belki de Ininal'in bankacılık faaliyetleri durdurulmuştur. Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Hocam belki bende yanlışımdır çünkü okuduğum yerde öyle diyordu. Aşırı net konuşmayayım, fakat doğrulama yapması şart. Genişletmek için tıkla... Bilginiz doğru Erkan Kork tutuklandı. Belki de Ininal'in bankacılık faaliyetleri durdurulmuştur.
Tobey Maguire Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #6 MeXtE dedi: İninal ile Steam'den oyun satın alacağım fakat hata alıyorum. Eki Görüntüle 2446883 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimale yeterli bakiye yoktur Steam bir tık kesintide yapıyor. Artı 0 Eksi
MeXtE dedi: İninal ile Steam'den oyun satın alacağım fakat hata alıyorum. Eki Görüntüle 2446883 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimale yeterli bakiye yoktur Steam bir tık kesintide yapıyor.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.032 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 Wmir dedi: Bilginiz doğru erkan kork tutuklandı. Belki de ıninal'in bankacılık faaliyetleri durdurulmuştur. Genişletmek için tıkla... IBAN'dan attıgım parada bosluga gitti düzelecektir umarım. Artı 0 Eksi
Wmir dedi: Bilginiz doğru erkan kork tutuklandı. Belki de ıninal'in bankacılık faaliyetleri durdurulmuştur. Genişletmek için tıkla... IBAN'dan attıgım parada bosluga gitti düzelecektir umarım.
KS KS M MeXtE Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 15 Çözümler 1 16 Mart 2025 #9 sado01 dedi: İninalın CEO'su tutuklandı, en azından ben öyle biliyorum beklemeniz lazım. Ekstra olarak doğrulama yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yaptım hiçbir işe yaramadı keşke emin olup söyleseydin boş yere bütün bilgilerimi girmiş oldum. Artı 0 Eksi
sado01 dedi: İninalın CEO'su tutuklandı, en azından ben öyle biliyorum beklemeniz lazım. Ekstra olarak doğrulama yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yaptım hiçbir işe yaramadı keşke emin olup söyleseydin boş yere bütün bilgilerimi girmiş oldum.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 13 16 Mart 2025 #10 MeXtE dedi: Doğrulama yaptım hiçbir işe yaramadı keşke emin olup söyleseydin boş yere bütün bilgilerimi girmiş oldum. Genişletmek için tıkla... İninalin bankacılık faaliyetleri durdurulduğu için işlem yapamıyorsunuz. Artı 0 Eksi
MeXtE dedi: Doğrulama yaptım hiçbir işe yaramadı keşke emin olup söyleseydin boş yere bütün bilgilerimi girmiş oldum. Genişletmek için tıkla... İninalin bankacılık faaliyetleri durdurulduğu için işlem yapamıyorsunuz.