İninal Kart Bakiye Yokken AppStore'dan Oyun İndirmesi

MücahitYTr

Hectopat
Daha fazla  
App Store'a tanımladığım İninal kartım bakiye yokken girdiğim paralı uygulamaları indiriyor. Para yükleyince falan kesinti olur mu?

İninal ön ödemeli bir kart. Yani içinde para yokken bir harcama yapılması mümkün değil. Fakat para yükledikten sonra ne olacağına dair bir fikrim yok.

Bu durumu birinci elden test ettim. App Store'dan bir uygulama almıştım 8₺'ye. Ancak belki biliyorsundur. Apple para kesme işlemini bazen geciktiriyor. (3 farklı uygulama satın aldım parayı en az 1 gün sonra kesiyor) Neyse işte ben daha 8₺ kesilmeden içindeki parayı harcadım. :LOL: Hal böyle olunca parayı alamadı. Parayı alamayınca da başka herhangi bir uygulama (ücretsiz bile) yüklemeye çalıştığımda önce ödemenizi yapın dedi. Ben de kartta para olmadığından para iadesi (unauthorized purchase) istedim maille. Sağolsun Apple:kalp: aynı gün ödemeyi iptal etti ben de sorunu çözmüş oldum.(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı