İninal Kart güvenilir mi?

gencaverboss

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Merhabalar İninal kart almayı düşünüyorum nasıl bir kart güvenilir midir? Aylık içinde varsa 1 veya 2 ₺ kestiğini biliyorum bu sorun değil bana herhangi bir şekilde sorun teşkil edebilecek bir kart mı yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela eksi bakiye olayı yok sorun teşkil etmez. Taksit yapılmıyor bu kartla. Sonra şifre koyabilirsiniz. Aylık 2 lira kesiyor tabi ki işlem yapmazsanız o ay içinde veya para yüklemezseniz kart boşta olacağından kesmez 2 lirayı.

Devlet güvencesi yok bildiğim kadarıyla. Kartın bi para çekilse kime danışacaksın muhattabın bile yok. Banka kartı açmak vaken neden ininal'e yöneliyorsunuz ki? Para'nı çekemiyorsun. Para yatırıyorsun, her yatırdığında kesiyor. Her ay da para kesiyor.

Devlet güvencesi yok bildiğim kadarıyla. Kartın bi para çekilse kime danışacaksın muhattabın bile yok. Banka kartı açmak vaken neden ininal'e yöneliyorsunuz ki? Para'nı çekemiyorsun. Para yatırıyorsun, her yatırdığında kesiyor. Her ay da para kesiyor.
İninal gayet iyi bir kart.
Sence niye kartta yükleme sınırı var ?

İninal gayet iyi bir kart.
Sence niye kartta yükleme sınırı var ?
Bak iyi hatırlattın, istediğin miktarda para da yatıramıyorsun. En fazla 700-800 mü ne. .S
İninale iyi diyebilmek için hiçbir banka kartı kullanmamak gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı