İninal Kart içinde para olmadığı zaman borçlandırır mı?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. ininal Kart'ımda şu an para yok. Hesabı yeni açtım bir arkadaşla alışveriş yapacağım için. Şimdi benim kartımda para olmadığı için bu ayın sonunda parayı çeker mi çekmez mi? Yani sorum şu, ay sonunda borçlanma yapar mı?

İçinde yeteri kadar para yoksa çekmez ve diğer aya borçlandırmaz.

İninal yerine kesinlikle Papara öneririm Akbank ATM'lerinden para yüklerken para kesmez ve aylık ücreti yok. Cashback gibi bir çok avantajı var.

Tosla'da bir alternatif hızlı hemen elime ulaşsın diyorsan ŞOK marketlerden alabilirsin yine aylık para kesmiyor ve Akbank ATM'lerinden para yüklerken komisyon almıyor.

Hayır, hiç sanmıyorum.

Borçlandırmaz ama hesabınızda bakiye varsa aylık kullanım ücreti olarak 2 TL çeker. Size tavsiyem Papara'ya geçmeniz olacaktır gerçekten daha kaliteli bir kart.

İçinde yeteri kadar para yoksa çekmez ve diğer aya borçlandırmaz.

İninal yerine kesinlikle Papara öneririm Akbank ATM'lerinden para yüklerken para kesmez ve aylık ücreti yok. Cashback gibi bir çok avantajı var.

Tosla'da bir alternatif hızlı hemen elime ulaşsın diyorsan ŞOK marketlerden alabilirsin yine aylık para kesmiyor ve Akbank ATM'lerinden para yüklerken komisyon almıyor.
Papara hesabım var zaten hocam. Sadece eşya satacağım arkadaşta papara yokmuş o yüzden açtım. İninal kartımdaki parayı nasıl Papara hesabıma atabilirim peki? Bunun bir yolu yokmuş.

İsmimi ve soyismimi nasıl gizleyebilirim? Bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Papara hesabım var zaten hocam. Sadece eşya satacağım arkadaşta papara yokmuş o yüzden açtım. İninal kartımdaki parayı nasıl Papara hesabıma atabilirim peki? Bunun bir yolu yokmuş.

İsmimi ve soyismimi nasıl gizleyebilirim? Bilginiz var mı?
Hayır var. Paparaya gir para yükle de oradan kredi kartı / kart ekle var. Ordan İninal bilgilerini gir ama belli bir komisyon alıyor orda ki parayı çekerken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı