K Keria Emir Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 İninal kartımda 235TL olmasına rağmen hiçbir yerde Online ödeme yapamıyorum. Bunlar İtemsatış ve Roblox'ta denedim. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
İninal kartımda 235TL olmasına rağmen hiçbir yerde Online ödeme yapamıyorum. Bunlar İtemsatış ve Roblox'ta denedim. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Çözüm Carl CJ Johnson 26 Ocak 2025 Mevzuat düzenlemelerinden dolayı Online ödeme yapabilmek için kartı onaylaman gerekli.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 26 Ocak 2025 #11 Carl CJ Johnson dedi: Mevzuat düzenlemelerinden dolayı online ödeme yapabilmek için kartı onaylaman gerekli. Genişletmek için tıkla... Sebebi bu. Hiç değişik ritüellere gerek yok, hesabı onaylamak yetiyor. Onaylanmayan hesap ile sadece fiziksel alışveriş yapılabilir. Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson dedi: Mevzuat düzenlemelerinden dolayı online ödeme yapabilmek için kartı onaylaman gerekli. Genişletmek için tıkla... Sebebi bu. Hiç değişik ritüellere gerek yok, hesabı onaylamak yetiyor. Onaylanmayan hesap ile sadece fiziksel alışveriş yapılabilir.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.091 Makaleler 1 Çözümler 46 26 Ocak 2025 #12 Kartınıza bir limit atadınız mı? Online işlemlere açık mı? Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.003 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2025 #13 Keria Emir dedi: Peki teşekkürler sağ olun bende kartım bloke yedi sandım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Keria Emir dedi: Peki teşekkürler sağ olun bende kartım bloke yedi sandım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
KS KS K Keria Emir Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #14 Carl CJ Johnson dedi: Rica ederim. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapıyorduk en son 2 yıl önce kullandım. Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson dedi: Rica ederim. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapıyorduk en son 2 yıl önce kullandım.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.003 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2025 #15 Keria Emir dedi: Hocam nasıl yapıyorduk en son 2 yıl önce kullandım. Genişletmek için tıkla... Mesajın altında yuvarlak bir tik olması gerekiyordu sanırsam. Artı 0 Eksi
Keria Emir dedi: Hocam nasıl yapıyorduk en son 2 yıl önce kullandım. Genişletmek için tıkla... Mesajın altında yuvarlak bir tik olması gerekiyordu sanırsam.
omertares Hectopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC - Intel i3 14100F-MSI Pro H610M - Gskill Ripjawsv 16GB 3200Mhz - MLD M300 512GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #16 Keria Emir dedi: İninal kartımda 235TL olmasına rağmen hiçbir yerde Online ödeme yapamıyorum. Bunlar İtemsatış ve Roblox'ta denedim. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeni yönetmelik geldi. Online yapılmıyor artık onaysız hesaplarda. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Keria Emir dedi: İninal kartımda 235TL olmasına rağmen hiçbir yerde Online ödeme yapamıyorum. Bunlar İtemsatış ve Roblox'ta denedim. Yardım edebilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeni yönetmelik geldi. Online yapılmıyor artık onaysız hesaplarda.
KS KS K Keria Emir Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #17 Carl CJ Johnson dedi: Mesajın altında yuvarlak bir tik olması gerekiyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz doğru olabilir ama bende yok şu an yoksa benmi körüm. Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson dedi: Mesajın altında yuvarlak bir tik olması gerekiyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz doğru olabilir ama bende yok şu an yoksa benmi körüm.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.003 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2025 #18 Keria Emir dedi: Dediğiniz doğru olabilir ama bende yok şu an yoksa benmi körüm. Genişletmek için tıkla... Her konuda olmayabiliyor hocam. Önemli değil. Artı 0 Eksi
Keria Emir dedi: Dediğiniz doğru olabilir ama bende yok şu an yoksa benmi körüm. Genişletmek için tıkla... Her konuda olmayabiliyor hocam. Önemli değil.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 26 Ocak 2025 #19 Konu tipi soru olarak işaretli değil diye yok. Ben rapor ettim, düzeltirler. Artı 0 Eksi
KS KS K Keria Emir Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #20 Hocam şimdi de bilgisayarda doğrulandı yazarken telefonda ininal uygulamasında doğrulandı olarak gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Hocam şimdi de bilgisayarda doğrulandı yazarken telefonda ininal uygulamasında doğrulandı olarak gözükmüyor.