N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 3 Temmuz 2019 #11 Barisgzl1 dedi: öyle yaptım zaten ama kart hatasını çözmek istiyorum daha yeni çıktı kart o yüzden olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bende de hata verdi, steam desteğe yazınca garip birşeyler dediler.
Barisgzl1 dedi: öyle yaptım zaten ama kart hatasını çözmek istiyorum daha yeni çıktı kart o yüzden olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bende de hata verdi, steam desteğe yazınca garip birşeyler dediler.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #12 Barisgzl1 dedi: öyle yaptım zaten ama kart hatasını çözmek istiyorum daha yeni çıktı kart o yüzden olabilir mi Genişletmek için tıkla... Visa karta keşke şimdiden geçmeseydiniz daha çok yeni bir kart beta sürümü gibi birşey.
Barisgzl1 dedi: öyle yaptım zaten ama kart hatasını çözmek istiyorum daha yeni çıktı kart o yüzden olabilir mi Genişletmek için tıkla... Visa karta keşke şimdiden geçmeseydiniz daha çok yeni bir kart beta sürümü gibi birşey.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #13 sorun çözülmuş
bilgisayar çocuk Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 70 2 Ağustos 2019 #14 3 d kulanıyorsanız reddedilir mesele sms atarlar
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #15 bilgisayar çocuk dedi: 3 d kulanıyorsanız reddedilir mesele sms atarlar Genişletmek için tıkla... alakası yok 3d kulanmasamda hata veriyor
bilgisayar çocuk dedi: 3 d kulanıyorsanız reddedilir mesele sms atarlar Genişletmek için tıkla... alakası yok 3d kulanmasamda hata veriyor