İninal kart telefon numarasını başka bir hesapta kullanma

Vuexu

Hectopat
İninal kartı 12 yaşından küçükken edindiğim için babamın üzerine yapmıştım ancak kendi telefon numaramı vermiştim. Şu an 15 yaşındayım ve yeni ininal kartla beraber kendime bir hesap açmaya çalıştım. Telefon numarası eski hesabımda aktifti ve yeni hesabı açmaya çalışırken hata veriyordu. Bu yüzden eski hesaba başka bir telefon numarası tanımladım ve kayıt olma sayfasına geri döndüm. Telefon numaramı girdiğimde yine aynı hatayla karşılaştım ve müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da bu konuda birşey yapamayacaklarını söylediler. Ben de bari kendi telefonumu eski hesapta kullanmaya devam edeyim derken telefon numarası değiştirme ekranında da aynı sorunla karşılaştım. Yine müşteri hizmetlerini aradığımda ise yeni bir telefon numarası almayı öneriyorlar şaka gibi... E-posta da yazdım ama henüz bir geri dönüş yok. Papara kullanmak zorundayım artık tam da para yükleme özelliği Şok marketlere gelmişken...(ininal)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı