İninal karta kripto para yatırmanın bir yolu var mı?

Katılım
17 Eylül 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum ülkemizin durumunu biliyorsunuz durumlar çok kötü. Borç harç yüzünden banka kartlarıma hep bloke konuldu. Sadece açık olan inanal kartım kaldı. Kripto üzerinden bir miktar para kazandım ama nasıl bu parayı aktarıcam insnal'e çözemedim. IBAN üzerinden yapmanın bir yolu var mı? ya da başka bir yol? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
İlk olarak hangi borsada tutuyorsunuz kriptolarınızı? Bir de bildiğime göre ininale para akratan bir borsa yok şu anlık.
Odysee cüzdanımda duruyor çoğu. Bir kısmı hot bit te deneme için bir şeyler yaptım ama sonu pek iyi bitmedi. Benim merak ettiğim yurt dışı kaynaklı bir siteden direkt ibana göndere biliyormuyuz ? Mümkün gibi gözüküyor gözüme ama direkt bunun araştırmasını yapmadım. Buraya sormak istedim ilk önce.
 
Odysee cüzdanımda duruyor çoğu. Bir kısmı hot bit te deneme için bir şeyler yaptım ama sonu pek iyi bitmedi. Benim merak ettiğim yurt dışı kaynaklı bir siteden direkt IBAN'a gönderebiliyor muyuz? Mümkün gibi gözüküyor gözüme ama direkt bunun araştırmasını yapmadım. Buraya sormak istedim ilk önce.
Neden gönderemeyesin? Sadece IBAN'a gönderebilirsin zaten.
 
Neden gönderemeyesin? Sadece IBAN'a gönderebilirsin zaten.
İşte bende bunun direkt bir yolunu bilen varsa bilgi almak için geldim. Biraz dolambaçlı bir yol olması gerektiği için kullana bileceğim site yada uygulama arıyorum.
Neden gönderemeyesin? Sadece IBAN'a gönderebilirsin zaten.
Büyük ihtimalle ilk önce coinleri yabancı bir siteye usd yada tl olarak göndericem. Ardından hesabıma.
 

Geri
Yukarı