İninal kartı ödeme yöntemi olarak ekleme

SLAYER15

Hectopat
İninal kartımı ödeme yöntemi eklemek istiyorum ama olmuyor. Microsoft'a eklemeye çalışıyorum kart bilgileri hatalı düzeltin veya başka bir kart deneyin hatası veriyor, Google Play'a eklemeye çalıştığımda ise istek başarısız oldu gibi bir hata alıyorum. Daha öncesinde Google Play ve Microsoft'a eklemiştim. Ama sonra silmek zorunda kalmıştım, şimdi ise tekrar eklemeye çalıştığımda yukarıda anlattığım şey oluyor. Nasıl çözebilirim? Lütfen başka karta geç demeyin PayPal Papara'ya falan geç demeyin. Sorunu biliyorsanız yardım edin, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön
İninal kartımı ödeme yöntemi eklemek istiyorum ama olmuyor. Microsoft'a eklemeye çalışıyorum kart bilgileri hatalı düzeltin veya başka bir kart deneyin hatası veriyor, Google Play'a eklemeye çalıştığımda ise istek başarısız oldu gibi bir hata alıyorum. Daha öncesinde Google Play ve Microsoft'a eklemiştim. Ama sonra silmek zorunda kalmıştım, şimdi ise tekrar eklemeye çalıştığımda yukarıda anlattığım şey oluyor. Nasıl çözebilirim? Lütfen başka karta geç demeyin PayPal Papara'ya falan geç demeyin. Sorunu biliyorsanız yardım edin, yardımcı olan herkese teşekkürler.
Ön ödemeli diye galiba veya yakın zamanda e-posta telefon numarası düzenlediğiniz için olabilir bendede öyleydi 90 gün beklemeniz lazımmış müşteri temsilcisi demişti.Ama alışveriş yapıyordum online hariç marketten falan (önerim papara).

CD
İçinde 1 TL olması gerek.

Yeterli bakiye var zaten yazicaktim da unutmuşum.

Ön.

Ön ödemeli diye galiba veya yakın zamanda e-posta telefon numarası düzenlediğiniz için olabilir bende de öyleydi 90 gün beklemeniz lazımmış müşteri temsilcisi demişti. Ama alışveriş yapıyordum Online hariç marketten falan (önerim Papara).

Değiştirmedim başka sorunu yaşayıp çözen birisi yardım edebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı