E Emço Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar İninal kartım var. 2. el oyun almayı düşünüyorum. Ben şimdi parayı kartıma yüklesem, satıcının kartına parayı gönderebiliyor muyum?
Arkadaşlar İninal kartım var. 2. el oyun almayı düşünüyorum. Ben şimdi parayı kartıma yüklesem, satıcının kartına parayı gönderebiliyor muyum?
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 12 Eylül 2016 #2 Telefonunuza ''İninal Cüzdan'' isimli programı kurarak (yanlış hatırlamıyorsam 1 TL karşılığında) diğer ininal kartlarına para gönderebilirsiniz. Android : ininal Cüzdan - Google Play'de Android Uygulamaları İOS : ininal Cüzdan App Store’da
Telefonunuza ''İninal Cüzdan'' isimli programı kurarak (yanlış hatırlamıyorsam 1 TL karşılığında) diğer ininal kartlarına para gönderebilirsiniz. Android : ininal Cüzdan - Google Play'de Android Uygulamaları İOS : ininal Cüzdan App Store’da
Taha Özkorucuklu Kilopat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 308 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2017 #3 Eğer parayı başka bir ininal karta gönderecekseniz herhangi bir işlem ücreti almıyorlar.