İninal & Pay by me sizce hangisi ?

İninal kart ile bildiğim kadarıyla MasterCard logosu olan her yerde ödeme yapabiliyormuşsun. Paybyme Card ise bildiğim kadarıyla Google Wallet, Steam, Origin ve birkaç oyun için geçerli bir kart. Ben ikisine de sahip değilim ama İninal'ı almak için 5 TL falan ödemen gerekiyor galiba. Paybyme için böyle bir durum söz konusu değil. Kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır :)
 
PayByMe ücretsiz. Sadece sitesinde belirtilen yerlerde geçiyor. Kargo ile ücretsiz olarak eve kadar geliyor.
Diğerinde her şey paralıymış. Ama yelpazesi daha geniş. Nerede kullanacağını söylersen daha iyi yardımcı olurum.
 
İninal kolu çok uzun. Amazon, Ebay gibi sitelerde bile geçiyor lakin ücret karşılığı alıyorsun. Birkaç ay önce bir tanıdık PTT' den 15 yada 30 TL almıştı. Her ay para kesiliyor karttan 1 TL. Paybyme ücretsiz geliyor ve para kesilmiyor ama imkanı sınırlı daha çok hatta tek amacı oyun satın almak denebilir. Bence ikisini de almalısın :)
 
Steam indirimleri zamanında Payby.me'yi beklememek için ininal kart aldım. Karta tek seferlik 5 TL ücret ödeniyor, eğer bakiye varsa her ay 1 TL düşüyor. Migros ve Tansaş'tan yüklenirse yükleme bedeli olarak 2 TL alıyorlar ama PTT'den ücretsiz ve istediğin miktarda (sadece 25, 50, 100 TL... değil) yüklenebiliyor. ininal, Mastercard'ın geçtiği her yerde geçiyor. Tek dezavantajı kestiği paralar.

Payby.me de ininal gibi bir yerlerde satılsın, onu da alacağım. Belli yerlerden oyun almak için kullanılacaksa para kesmediği için daha avantajlı duruma göre.
 
Payby.me ye kart başvurusu yaptım ama tık yok. Kaç gündür bekliyorum gelmedi kart. Onunla ilgili yorum yapamayacağım ama İninal kartı paypal hesabıma aktarıp, gittigidiyor, steam, humble, amazon, aralgame gibi yerlerden rahatlıkla alışveriş yapabiliyorum. Hem bakiyene, hesap özetine bakabiliyorsun, 3d secure u da işleyebiliyor, aralgame den BF4 alırken 3d secure istemişti onu bile halledebildi. Sonuç olarak İninal kartı öneririm.
 
Evet bende ininal kullanıyorum ve şu ana kadar alışverişimi yapamadığım biryer olmadı. İnternette veya poslarda kısacası heryerde geçiyor. Evet ücreti var ama o kadar da olsun. Ben tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı