petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 12 Kasım 2020 #1 Selam. 2 3 saat önce Trendyol'dan sipariş vermiştim kartımla fakat Ininal'den kaynaklı mıdır, benden mi bilmediğim şekilde kart bilgilerimi girdiğimde giriş yapa tıkladığımda sayfaya atmıyor ve hiçbir yanıt alamıyorum.
Selam. 2 3 saat önce Trendyol'dan sipariş vermiştim kartımla fakat Ininal'den kaynaklı mıdır, benden mi bilmediğim şekilde kart bilgilerimi girdiğimde giriş yapa tıkladığımda sayfaya atmıyor ve hiçbir yanıt alamıyorum.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 12 Kasım 2020 #2 Telefon uygulaması deneyiniz? Edit: Ben de giremiyorum, düzelir bir kaç saate.
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 12 Kasım 2020 #3 Steve Rogers dedi: Telefon uygulaması deneyiniz? Genişletmek için tıkla... Telefondan açınca ininal durduruldu. Hatası alıyorum. Steve Rogers dedi: Telefon uygulaması deneyiniz? Edit: Ben de giremiyorum, düzelir bir kaç saate. Genişletmek için tıkla... Ara sıra oluyor bu sorunlar Ininal'in sitesinde. Steve Rogers dedi: Telefon uygulaması deneyiniz? Edit: Ben de giremiyorum, düzelir birkaç saate. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Son düzenleme: 12 Kasım 2020
Steve Rogers dedi: Telefon uygulaması deneyiniz? Genişletmek için tıkla... Telefondan açınca ininal durduruldu. Hatası alıyorum. Steve Rogers dedi: Telefon uygulaması deneyiniz? Edit: Ben de giremiyorum, düzelir bir kaç saate. Genişletmek için tıkla... Ara sıra oluyor bu sorunlar Ininal'in sitesinde. Steve Rogers dedi: Telefon uygulaması deneyiniz? Edit: Ben de giremiyorum, düzelir birkaç saate. Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 petro_2 dedi: Telefondan açınca ininal durduruldu. Hatası alıyorum. Ara sıra oluyor bu sorunlar Ininal'in sitesinde. Düzeldi. Genişletmek için tıkla... site mi düzeldi yoksa uygulama mı? bende aynı hatayı alıyorum.
petro_2 dedi: Telefondan açınca ininal durduruldu. Hatası alıyorum. Ara sıra oluyor bu sorunlar Ininal'in sitesinde. Düzeldi. Genişletmek için tıkla... site mi düzeldi yoksa uygulama mı? bende aynı hatayı alıyorum.