464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #31 Liberte Sergen dedi: Kaç para limit vardı hocam? İninal hesabıyla yüklemiştim ben para o zaman Papara'da param yoktu hocam doğrulanmış Tosla'lı oldum ve limitim arttı. Eskiden yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Doğrulanmış toslalıysanız tosla kullanın istemediğiniz kadar limit var merak etmeyin para çekme yatırma komisyon almıyor.
Liberte Sergen dedi: Kaç para limit vardı hocam? İninal hesabıyla yüklemiştim ben para o zaman Papara'da param yoktu hocam doğrulanmış Tosla'lı oldum ve limitim arttı. Eskiden yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Doğrulanmış toslalıysanız tosla kullanın istemediğiniz kadar limit var merak etmeyin para çekme yatırma komisyon almıyor.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.644 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #32 Liberte Sergen dedi: Evet oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu kartın ücreti kapı da mı ödeniyor?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2021 #33 beyemirs dedi: Bu kartın ücreti kapıda mı ödeniyor? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir kart numarası giriyorsun Papara veya ininal ödüyorsun zaten kargo parasını ödüyorsun. 464718 dedi: Doğrulanmış toslalıysanız Tosla kullanın istemediğiniz kadar limit var merak etmeyin para çekme yatırma komisyon almıyor. Genişletmek için tıkla... Benim limitim 1250TL imiş.
beyemirs dedi: Bu kartın ücreti kapıda mı ödeniyor? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir kart numarası giriyorsun Papara veya ininal ödüyorsun zaten kargo parasını ödüyorsun. 464718 dedi: Doğrulanmış toslalıysanız Tosla kullanın istemediğiniz kadar limit var merak etmeyin para çekme yatırma komisyon almıyor. Genişletmek için tıkla... Benim limitim 1250TL imiş.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #34 Papara: Kanka bak ama aynısını yapma tamam mı? İninal: Rahat ol kanka.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #35 Liberte Sergen dedi: Hayır herhangi bir kart numarası giriyorsun Papara veya ininal ödüyorsun zaten kargo parasını ödüyorsun. Benim limitim 1250TL imiş. Genişletmek için tıkla... beyemirs dedi: Bu kartın ücreti kapı da mı ödeniyor? Genişletmek için tıkla... Hayır tosla bakiyenden düşürülüyor.
Liberte Sergen dedi: Hayır herhangi bir kart numarası giriyorsun Papara veya ininal ödüyorsun zaten kargo parasını ödüyorsun. Benim limitim 1250TL imiş. Genişletmek için tıkla... beyemirs dedi: Bu kartın ücreti kapı da mı ödeniyor? Genişletmek için tıkla... Hayır tosla bakiyenden düşürülüyor.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.644 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #36 Liberte Sergen dedi: Hayır herhangi bir kart numarası giriyorsun Papara veya ininal ödüyorsun zaten kargo parasını ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Böyle dersem ne oluyor? Karta ilk yüklediğim parayı mı çekiyor?
Liberte Sergen dedi: Hayır herhangi bir kart numarası giriyorsun Papara veya ininal ödüyorsun zaten kargo parasını ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Böyle dersem ne oluyor? Karta ilk yüklediğim parayı mı çekiyor?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2021 #37 beyemirs dedi: Eki Görüntüle 1144268 Böyle dersem ne oluyor? Karta ilk yüklediğim parayı mı çekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hesabınıza 10 TL atacaksınız Papara veya ininal Kart bilgilerini girerek atabilirsiniz veya banka kartı.
beyemirs dedi: Eki Görüntüle 1144268 Böyle dersem ne oluyor? Karta ilk yüklediğim parayı mı çekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hesabınıza 10 TL atacaksınız Papara veya ininal Kart bilgilerini girerek atabilirsiniz veya banka kartı.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #38 beyemirs dedi: Eki Görüntüle 1144268 Böyle dersem ne oluyor? Karta ilk yüklediğim parayı mı çekiyor? Genişletmek için tıkla... Hata verir kartta para olması lazım.
beyemirs dedi: Eki Görüntüle 1144268 Böyle dersem ne oluyor? Karta ilk yüklediğim parayı mı çekiyor? Genişletmek için tıkla... Hata verir kartta para olması lazım.
isimsiz şahıs Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #39 Liberte Sergen dedi: İninal hesabıyla yüklemiştim ben para o zaman Papara'da param yoktu hocam doğrulanmış Tosla'lı oldum ve limitim arttı. Eskiden yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam limitinizi ininal kart ile para yükleyerek mi arttırdınız?
Liberte Sergen dedi: İninal hesabıyla yüklemiştim ben para o zaman Papara'da param yoktu hocam doğrulanmış Tosla'lı oldum ve limitim arttı. Eskiden yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam limitinizi ininal kart ile para yükleyerek mi arttırdınız?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #40 Online işlemler kapandı, pü.