B ByNoise Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Merhabalar ben Bitcoin'e para yatiracaktım. İninal veya Tosla ile alınabiliyor mu?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 30 Temmuz 2021 #2 Benim bildiğim o olay kaldırıldı. Ben Binance üzerinden Papara ile alacaktım.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 30 Temmuz 2021 #3 Ziraat, Akbank gibi banka hesabınızın olması gerekiyor. Sanal kart ile Bitcoin alamazsınız.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.879 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 İninal ile alınmıyor diye biliyorum.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 30 Temmuz 2021 #5 Borsa için banka hesabı gerekiyor diye biliyorum. Bitcoin gibi sanal paralarda.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 30 Temmuz 2021 #6 Hayır alamazsınız çünkü TC tarafından yasaklandı ininal, papara gibi şeylerin kripto para alımında kullanılması. Banka hesabı veya kredi kartı gerekli ama kredi kartında komisyon öderseniz en iyisi banka ile EFT yapmak.
Hayır alamazsınız çünkü TC tarafından yasaklandı ininal, papara gibi şeylerin kripto para alımında kullanılması. Banka hesabı veya kredi kartı gerekli ama kredi kartında komisyon öderseniz en iyisi banka ile EFT yapmak.
B ByNoise Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #7 SCN dedi: Ziraat, Akbank gibi banka hesabınızın olması gerekiyor. Sanal kart ile Bitcoin alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki. SCN dedi: Ziraat, Akbank gibi banka hesabınızın olması gerekiyor. Sanal kart ile Bitcoin alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki.
SCN dedi: Ziraat, Akbank gibi banka hesabınızın olması gerekiyor. Sanal kart ile Bitcoin alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki. SCN dedi: Ziraat, Akbank gibi banka hesabınızın olması gerekiyor. Sanal kart ile Bitcoin alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.589 Çözümler 83 30 Temmuz 2021 #8 ByNoise dedi: Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki. Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki. Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart diyecekti.
ByNoise dedi: Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki. Sanal kart değil. Fiziksel kart bendeki. Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart diyecekti.