İnjustice 2 Standart Sürüm, Microsoft Store'da 7,75 TL!

Makaleler
15
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Süper kahramanların dövüştüğü, Mortal kombat serisi.

Geçen sefer indirime girdiğinde ben de almıştım oyunun mağaza sayfasına girip yorumlara bakabilirsiniz oyun açılmıyor ben bayağı araştırdım ama bir çözüm bulamadım Microsoft versiyonlarının neredeyse tamamında bu sorun var.

Injustice 2'nin hikaye modunu ve normal modunu oynamıştım ve diyebilirim ki vakit ayırmaya bile değecek bir oyun değil özellikle de Mortal Kombat 11 & 1 varken.

Injustice 2'nin hikaye modunu ve normal modunu oynadım ve diyebilirim ki vakit ayırmaya bile değecek bir oyun değil özellikle de Mortal Kombat 11 & 1 varken.

Hikaye olarak değil de, arkadaşınla vs atmak için bir oyun aslında. Süper kahramanlı bir şey yapalım deyip yaptıkları bir şey. Buna rağmen bedava da olsa gider mortal 11 oynarım bende.

Hikaye olarak değil de, arkadaşınla vs atmak için bir oyun aslında. Süper kahramanlı bir şey yapalım deyip yaptıkları bir şey. Buna rağmen bedava da olsa gider mortal 11 oynarım bende.

Normal vs modunu daha çok oynadım zaten hikaye işi ekstraydı ama meh işte tatmin etmedi. Poison Ivy ve flash güzeldi ama.

Microsoft'ta sorun yaşandığını duymuştum. Sorun yaşansa bile mükemmel fiyat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı