INNO3D GTX 1050 Ti 2179TL alınır mı?

  • Konuyu başlatan Aorus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.025
Sahibinden, LetGo'yu takip et. Cuma günü 2300 TL'ye 19 Mart'ta alınıp, kutusu açılmamış 1650 aldım. Sende denk getirip bu şekilde almayı dene. İnternetten, sıfır kart alınmaz şu an.
Hocam param yok şuan sağolasın öneri için sadece düşündüm en iyisi fiyatlar düşene kadar beklemek :) en kötü ikinci el.
 
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere Hepsiburada üzerinde 2179TL'ye satılan INNO3D 4 GB GTX1050 Ti ekran kartı o fiyata alınır mı? Daha Akakçe üzerinden bakınmadım şimdilik Hepsiburada üzerinde gördüm.


2 yıl önce 600 lira olan kartın fiyatına bakın şaka gibi. Şu halde masaüstü PC'ye yatırım yapmak hiç mantıklı değil. Gerekirse masaüstü sistem satılıp Gaming laptop alınmalı bence.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı