INNO3D GTX 1650 Super Sinyal Yok Hatası

Semickk1

Hectopat
Monitörüm eski PC'den kalma VGA girişli bir monitör.
Yeni PC aldım ve dönüştürücü ile görüntü alabildim.
Bilgisayar 3 haftadır bende ve son 3 gündür sinyal yok hatası alıyorum. Monitör ile ilgili olduğunu sanmam çünkü klavye ve Fare'nin ışıkları gidiyor.
Kasa fanları ve LED'leri çalışıyor.
Mecbur ekran olmadığı için PC'yi kapatmak zorunda kalıyorum.
5-10 dk sonra gelir mi bilmem çünkü o sorunu görünce hemen reset atmak zorunda kalıyorum çünkü ya CS:GO sırasında ya da başka önemli bir sırada meydana geliyor.

Belki lazım olur diye sistemimi yazacağım:
-INNO3D GTX 1650 Super Twin X2 OC
-R5 1600 14nm
-8 GB 3000MHz RAM
-550W GameGaraj PSU
-480GB CrucialBX500 SSD

Umarım çözümü bulunur...

Ekran kartınızda arza olabilir. Önerim başka bir sistemde tek tek parçaları denemeniz eğer ekran kartında sorun olduğu kanısına varırsanız servis ile görüşmelisiniz.

Yazdığınız sorun bugünlerde AMD kartların kronik sorunu haline geldi fakat Nvdia kartta da ayni hatanın oluşması ilginç. Acaba sıkıntı AMD işlemcilerde mi ? @07alone07 hocam bir göz atar mısınız?

Yazdığınız sorun bugünlerde AMD kartların kronik sorunu haline geldi fakat Nvdia kartta da ayni hatanın oluşması ilginç. Acaba sıkıntı AMD işlemcilerde mi ? @07alone07 hocam bir göz atar mısınız?
Bilmiyorum hocam maalesef. AMD ekran kartlarında da bu durum yaşansa bile farklı donanım parçalarından da olabilir. Sorunu nokta atışı tespit etmek zor. Kendim İntel işlemci kullanıyorum. Masaüstünde en son 2004 yılında Nvidia ekran kartı kullandım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı