cem0104 Kilopat Katılım 27 Şubat 2018 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #1 Öncellikle selamlar. GTX 1660 Ti ekran kartı almaya karar verdim ve Inno3D 1660 Ti karşılaştım. Diğer markaların modellerine kıyasla daha uygun fiyatlı oluşu daha cazip geldi. Bana sizce alırsam pişman olur muyum? Şimdiden teşekürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Öncellikle selamlar. GTX 1660 Ti ekran kartı almaya karar verdim ve Inno3D 1660 Ti karşılaştım. Diğer markaların modellerine kıyasla daha uygun fiyatlı oluşu daha cazip geldi. Bana sizce alırsam pişman olur muyum? Şimdiden teşekürler.
Tipitip Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 818 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #2 Güvenilirdir. Eskiden vardı ama bir ara ülkemizden çekildi. Şimdi galiba geri gelmiş.
cem0104 Kilopat Katılım 27 Şubat 2018 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #3 Tipitip dedi: Güvenilirdir. Eskiden vardı ama bir ara ülkemizden çekildi. Şimdi galiba geri gelmiş. Genişletmek için tıkla... soğutma konusunda biraz sıkıntıları var gibi sanırsam. Bu durumu kasa fanı alıp bir nebzede olsa değiştirme şansım var mıdır sizce ?
Tipitip dedi: Güvenilirdir. Eskiden vardı ama bir ara ülkemizden çekildi. Şimdi galiba geri gelmiş. Genişletmek için tıkla... soğutma konusunda biraz sıkıntıları var gibi sanırsam. Bu durumu kasa fanı alıp bir nebzede olsa değiştirme şansım var mıdır sizce ?