Elektronik Inno3D RTX4060Ti 8GB 12500 TL

Ben de bir tane kaptım. 7 yılın ardından 1050Ti dostuma veda etme vakti geldi. 🥲
Hayırlı olsun. 1050ti'dan 4060ti'a yükseltmek oyun performansı anlamında çok ciddi bir fark oluşturacaktır. Güzel günlerde kullanın.

Hayırlı olsun. 1050ti'dan 4060ti'a yükseltmek oyun performansı anlamında çok ciddi bir fark oluşturacaktır. Güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun.

@Görkem Umut Size de özel teşekkür ederim. Hep aklımda bir 4060Ti indirimi denk getirmek vardı.

Fırsat bu fırsat kaptım hemen . Stoklar hızla tükeniyor. 8GB olması umarım çok problem çıkarmaz.

Eki Görüntüle 2327244

8 GB uzun bir süre daha yeterli olacaktır hocam. 2K'da yeni oyunlarda grafik kısmak gerekebilir belki ama FHD'de en yeni çıkan oyunları bile son ayarlarda oynarsınız. Güle güle kullanmanızı dilerim.

Son düzenleme:
INNO, Galax falan salın bunları.
Ekonominiz zorluysa gerekirse 1 ay daha bekleyin. MSI. Gigabyte. Kartlarindan alın. Yoksa paranız çöp olur.

Son düzenleme:
INNO, Galax falan salın bunları.
Ekonominiz zorluysa gerekirse 1 ay daha bekleyin NVIDIA. MSI. Gigabyte. Kartlarindan alın. Yoksa paranız çöp olur.

MSI ve Gigabyte giriş model kartlarının hepsinde ısınma sorunu var. Salladığın Galax ve INNO gayet serin ve iyi çalışıyor.

Hocam siz şey değil misiniz ya? Galax ex gamer gibi kartları no name sayıp Ventus alanlardan.😄

Hahah yok hocam, 2 kere geçmişte Galax ekran kartlarından dilim yandı, çevremdekilerinde dili yandı o yüzden uzak diyarlarda. MSI, ASUS candır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı