Input lag özelinde RTX 5070 vs. RX 9070 XT

mirann

Decapat
Daha fazla  
Başlık tam detaylı değil, şimdi konu şu. Ben yeni bir sistem topluyorum, geriye sadece ekran kartı ve anakart kaldı. Ekran kartı konusunda RTX 5070 düşünüyordum. Evet, 9070 XT daha yüksek performans veriyor ama burada benim için önemli olan konu input lag. Neredeyse sadece Valorant oynayacağım ve 5070 seçmemin sebebi Reflex teknolojisi. Eskiden bu teknoloji ile NVIDIA, AMD'ye bariz bir fark atıyordu ama şu an durumlar nasıl bilmiyorum ve bununla ilgili güncel bir bilgi yok, bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acelen yoksa 5070 Super bekle derim. 9070 XT varken 5070 alınmaz eğer profesyonel işler yapmıyorsan. Input lag gibi konularda NVIDIA daha avantajlı ama bu 5070'i 9070 XT den üstün kılmıyor.

Acelen yoksa 5070 Super bekle derim. 9070 XT varken 5070 alınmaz eğer profesyonel işler yapmıyorsan. Input lag gibi konularda NVIDIA daha avantajlı ama bu 5070'i 9070 XT den üstün kılmıyor.
Yani superi beklemem, eğer input lag kısmında yüksek bir fark yoksa 9070 XT düşünebilirim.

E-sporcu değilseniz, Input lag olayı teknoloji açık değilken fark edilmiyor bile. Bütçeniz yetiyorsa 9070xt alın.

660w kullanabiliyor, 900w'a kadar koruması varmış. Uzun süreli yükte sorun çıkabilir, 9070xt absürt spike değerlerine sahip. Genel olarak sorun çıkarmamalı, bütçe varsa yükseltebilirsiniz.

660w kullanabiliyor, 900w'a kadar koruması varmış. Uzun süreli yükte sorun çıkabilir, 9070xt absürt spike değerlerine sahip. Genel olarak sorun çıkarmamalı, bütçe varsa yükseltebilirsiniz.
Valorant oynayacağım sadece, ekran kartı ağırlıklı bir iş yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…