Input lag sorununu OgnitorenKs ISO'suyla çözdüm

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5.922
Merhabalar Valorant'ta yaşadığım gecikme hissini bu ISO'yu kullanarak çözdüm. Gerçekten anlık tepkime alıyorum. Teşekkürler hocam. @OgnitorenKs

(Önceden Kokteyl 1809 LTSC 2019 kullanıyodum, onda da anlık tepkime alıyordum, FH4 için 21H2 kurmam gerekti, orijinal 21H2 kurdum gerçekten berbattı. Standart Windows gerçekten çöplük gibi. Hocamın ISO'su çok iyi. FPS oynayanlara kesinlikle öneriyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben revision kullanıyorum, standart Windows kullanarak FPS oyunu oynamak donanıma eziyet çektirmek.
AAA oyunlarda neredeyse fark yok, FPS için modifiye Windows'lar önemli.
@Jukac hocam bu arada Türkiye'de birçok kullanıcı bu input lag sorununu yaşıyor, isterseniz detaylı bir girdi yazın. Tabii isterseniz.

Hocam peki OS nasıl? VMWare'a kurmayı düşünüyorum.
Gerçekten çok hızlı. Masaüstünde bile standart sürüme göre olan akıcılığı hissediyorsunuz. Bende hiçbir sorun çıkmadı, sistemi sömüren hiçbir şey yok. Uzun zamandır aradığım hem güncel 21H2 hem de hafifletilmiş, anlık tepkime alabileceğim ISO'yu buldum diyebilirim. Kokteyl'den daha hızlı bu arada.
1648293523387.png

Ben revision kullanıyorum, standart Windows kullanarak FPS oyunu oynamak donanıma eziyet çektirmek.
AAA oyunlarda neredeyse fark yok, FPS için modifiye Windows'lar önemli.
@Jukac hocam bu arada Türkiye'de birçok kullanıcı bu input lag sorununu yaşıyor, isterseniz detaylı bir girdi yazın. Tabii isterseniz.
Kesinlikle FPS oyuncuları standart Windows kullanmamalı. Aşırı fark var ve ben bunu çok rahatlıkla hissediyorum 240Hz monitörde bile.

Ve evet bu konuda haklısınız, input lag sorununu yaşayan çok kişi var. Genellikle sorunu yaşayanlara ''Psikolojik kardeşim, yok öyle bir şey'' diye geçiştiriyorlar. :D Gerçekten bizi anlayan bilgili insan çok az.

Dostum güvenilir ISO mu bende yüklemek isterim?
Ayrıca FACEIT AC çalışıyor mu?
Boşta RAM kaç kullanıyor lcst 2021 sürümü var bende de değiştirmeyi düşünüyorum.

@Jukac ISO dosyasını atabilir misin?
Dostum güvenilir ISO mu bende yüklemek isterim?
Ayrıca FACEIT AC çalışıyor mu?
Boşta RAM kaç kullanıyor lcst 2021 sürümü var bende de değiştirmeyi düşünüyorum.
Güvenli. Boşta 1.3 yiyor. Faceit 1809 ve üstündeki her sürümde çalışır. Konumu inceleyebilirsiniz.

Güvenli. Boşta 1.3 yiyor. FACEIT 1809 ve üstündeki her sürümde çalışır. Konumu inceleyebilirsiniz.

Hocam, bu ISO'da Microsoft Store var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı