DJ Dikkatt
Hectopat
Ya illa Windows veya Microsoft işletim sistemi olacak? Yapacaksan şakayı biraz daha destekli şaka yap!
Uhh (!) Nerede?
Ya illa Windows veya Microsoft işletim sistemi olacak? Yapacaksan şakayı biraz daha destekli şaka yap!
Apple lobisi gelmiş burada dalga geçiyor yakıştıramadım
Ben bill gates’in asistanıyım benim üstümde denedi ama ben crackli RDR2 yükleyince virüs bulaştı her taraftan gülen suratlar çıkıyor. Format atmayı bilen var mı?
Bu arada benim şaka yaptığım durum "çipler gelecekmiş 2-3 Windows şakası yapayım" değil, yaşı küçük arkadaşlar anlamamış galiba kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Dalga geçtiğim durum ciddi ciddi bu kadar süper teknoloji çipleri bize enjekte edeceklerini düşünen insanlar. Bunun üzerinden de yergi yaptım.
İşte bu adamlar böyle bir şeyin gerçekleşeceğine nasıl inanabiliyorlar anlamadım. Ciddi ciddi bunun gelecekte olacağına inananlar var hatta bunu gelişme olarak görenler bile var.Bu arada benim şaka yaptığım durum "çipler gelecekmiş 2-3 windows şakası yapayım" değil, yaşı küçük arkadaşlar anlamamış galiba kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Dalga geçtiğim durum ciddi ciddi bu kadar süper teknoloji çipleri bize enjekte edeceklerini düşünen insanlar. Bunun üzerinden de yergi yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.