İnsana yerleştirilecek çipler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AAA'a bal.
Ben bill gates’in asistanıyım benim üstümde denedi ama ben crackli RDR2 yükleyince virüs bulaştı her taraftan gülen suratlar çıkıyor. Format atmayı bilen var mı?

Crackli antivirüs yükle düzelir.

Bu arada benim şaka yaptığım durum "çipler gelecekmiş 2-3 windows şakası yapayım" değil, yaşı küçük arkadaşlar anlamamış galiba kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Dalga geçtiğim durum ciddi ciddi bu kadar süper teknoloji çipleri bize enjekte edeceklerini düşünen insanlar. Bunun üzerinden de yergi yaptım.

Bu arada benim şaka yaptığım durum "çipler gelecekmiş 2-3 Windows şakası yapayım" değil, yaşı küçük arkadaşlar anlamamış galiba kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Dalga geçtiğim durum ciddi ciddi bu kadar süper teknoloji çipleri bize enjekte edeceklerini düşünen insanlar. Bunun üzerinden de yergi yaptım.

Onları düşünen insanlar mı var şu an kendimi filozof Atakan gibi hissettim.

Bu arada benim şaka yaptığım durum "çipler gelecekmiş 2-3 windows şakası yapayım" değil, yaşı küçük arkadaşlar anlamamış galiba kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Dalga geçtiğim durum ciddi ciddi bu kadar süper teknoloji çipleri bize enjekte edeceklerini düşünen insanlar. Bunun üzerinden de yergi yaptım.
İşte bu adamlar böyle bir şeyin gerçekleşeceğine nasıl inanabiliyorlar anlamadım. Ciddi ciddi bunun gelecekte olacağına inananlar var hatta bunu gelişme olarak görenler bile var.

Şaka güzelmiş bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı