İnsanlar bizi dışarıdan nasıl görüyorlar?

Ahmet Samur

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2018
Mesajlar
1.016
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar, ben cep telefonun arka kamerasıyla çekindiğim fotoğraflar ile ön kamerasıyla çekindiğim fotoğraflar arasında çok değişiklikler ortaya çıkıyor. Bir yerde okuduğum bilgide insanlar bizi tıpkı arka kameradaki gibi görüyormuş. Bu durumdan ne yalan söyleyeyim rahatsız oldum. Durumu açıklar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı konuyu bende açtım geçen günlerde ve maalesef üzülerek söylüyorum ki aynada gördüğün kişi sen değilsin o sadece senin yansıman. İnsanlar seni ters olarak görüyor :(.
 
Bunun çok da önemi yok. Geç aynanın karşısına ve arkadaşına aynadaki yansımandan ne kadar farklı göründüğünü sor. Muhtemelen farkı anlamayacaktır.
 
Sürekli gördüğüm arkadaşım ile ayna karşısına geçtim ve benim gözüm ile ayna karşısındaki arkadaşımın bir farkı yoktu oda bana aynı şekilde bir değişimim olmadığını söyledi. Doğru mantık mı bilmiyorum?
 
Arka kameradaki gibi görüyorlar. Aynanın tersi yani. Ama o görüntüye alıştıkları için garipsemez ve farkı anlayamazlar, her gün aynaya baktığımız için bize ters geliyor sadece. Kafaya takmamak lazım, bir şeyi değiştirmeyecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı