İnsanlar kargocuların ne yapmasını bekliyor?

Aras'ın yorumuna giriyorum, çok kötü, Yurtiçi Kargo'nun daha iyi Yurtiçi Kargo'nun yorumuna giriyorum çok kötü. Kargo daha iyi ne olsun istiyor bu millet kargocunun ayaklarına kapanmasını mı? Adam gidecek 2 gün senin kargonu dagitima çıkaracak, sen şubeden almayacaksın adam iade etmek yerine sana özel arabayla mi gelecek? Millet garipleşmiş iyice.

Garip olan sizsiniz. Okuduğunuz yorumlarda yaşananları anlamaya idrak kabiliyetiniz yetseydi ülkedeki kargo sisteminin ne kadar rezil olduğunu anlardiniz.

O halde ölümüne savunmanıza da gerek yok. Bırakın da millet fikrini ve düşüncesini belirtsin.

Fikir ve düşünceden ziyade tekel olmalarini firsat bilip insanlari defalarca kere mağdur eden firmalari savunması haksizliga ugradigi icinde kötü yorum yazanlari garip diye nitelemesi gereksiz muhalefet örneği.

Son düzenleme:
Günümüzde kargo sorunları epey aza indirgendi. Onca şikayet ve kötü geri bildirimlerin sebep olduğu bir şeydir bu unutmamak lazım. Birçok YouTube videosuna hatta dizi filmlere bile konu oldu kargoların geç gelme muhabbeti. Şu anki gidişat epey iyi yönde değişti. Bilinçsiz vurdum duymaz insanların olduğununda farkındayım ama kötü yorumlar bölgeden bölgeye değişiyor. Bazı şubeler gerçekten kötü iş yürütüyor ve o civarda oturan tüm vatandaşa bu yansıyor. İşini iyi yapan insan zaten kendini belli ediyor, misal kargoyu götürdüğünde o an evde birine ulaşamazsa arayan kargocuda var aramayıp direk iadeye götüren kargocuda. Beş parmağın beşi bir değil maalesef.

Kapı zilimiz arızalı, yurt içi, MNG, HepsiJet, PTT, Aras Kargo, Sürat Kargo ile kargolarım oldu hepside aradı biri bile vurdumduymaz değildi bölgeden bölgeye değişir ama hepsi sorunsuz oturduğum semtte.

@Alpha_2a, ülkedeki kargo durumu gerçekten iyi değil. Kolay Gelsin firması, en azından az da olsa tekelliği kırdı ve diğer firmaların bir nebze kendisine çeki düzen vermesini sağladı. Biz müşteriler ve kullanıcılar olarak hiçbir firmayı savunmamamız gerekir. Hiçbiri babamızın firması değil. Aralarında rekabet olmalı ki kendilerine ona göre çeki düzen versinler.

@Alpha_2a, ülkedeki kargo durumu gerçekten iyi değil. Kolay gelsin firması, en azından az da olsa tekelliği kırdı ve diğer firmaların bir nebze kendisine çekidüzen vermesini sağladı. Biz müşteriler ve kullanıcılar olarak hiçbir firmayı savunmamamız gerekir. Hiçbiri babamızın firması değil. Aralarında rekabet olmalı ki kendilerine ona göre çekidüzen versinler.

Dedigiklerinize sonuna kadar katılıyorum. Yeni firmalar çıkıp rekabet arttıkça kendilerini düzeltmeye mecbur kalacaklar. Sahsen yurticiden memnunum (evimden 5-10dakikalık yürüme mesafesi) ama il ilceye göre fazlasiyla fark ettigini düşünüyorum kolay gelsinlede birkac kez kitap almistim simdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Pttyse adresi yanlış yazip git gel 1 saatlik yol cektirdikden sonra siparisin benim olduğunu uygulamadan göstermeme ragmen isminiz uyusmuyor diyerek kendi kargomu bana teslim etmedi.

Bunak müdürün
"Yarin savci sorarsa yasakli madde gecmis sen bunu kime verdin ne diycem ben." Lafida hatirladikca sinir bozuyor. Gümrükten geçmiş bir ürüne bunu demeside isin daha acinasi kismi tabii. 50 60 yaşında olmasa kendisiyle anlayacagi biçimde konusmak isterdim. Yetkim yetmiyor iznim yok demeyi kendine yediremedigi icin resmen karşıdakini suçlayan müdüre orda o madde lafini yedirmek hakti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı