ED Crasher
Hectopat
Geldik evde yoktunuz.PTT hak ediyor ama
Geldik evde yoktunuz.PTT hak ediyor ama
benim kargolarim anlattığınız şekilde geliyor galiba seçilmiş kişiyimKargomun ben evdeyken kapı çalınmadan geri götürülmemesi, yan markete bırakıldığında bana en azından bir haber verilmesi, destek hattını aradığımda 40 dakikalık bekleme sonrası telefonun suratıma kapatılmaması, bin tane uğraş sonrası elime geçirebildiğim kargomun meydan dayağı yemiş gibi bir durumda olmaması güzel bir başlangıç olurdu mesela.
Aras'ın yorumuna giriyorum, çok kötü, Yurtiçi Kargo'nun daha iyi Yurtiçi Kargo'nun yorumuna giriyorum çok kötü. Kargo daha iyi ne olsun istiyor bu millet kargocunun ayaklarına kapanmasını mı? Adam gidecek 2 gün senin kargonu dagitima çıkaracak, sen şubeden almayacaksın adam iade etmek yerine sana özel arabayla mi gelecek? Millet garipleşmiş iyice.
PTT hak ediyor ama
Aras'ın yorumuna giriyorum, çok kötü, Yurtiçi Kargo'nun daha iyi Yurtiçi Kargo'nun yorumuna giriyorum çok kötü. Kargo daha iyi ne olsun istiyor bu millet kargocunun ayaklarına kapanmasını mı? Adam gidecek 2 gün senin kargonu dagitima çıkaracak, sen şubeden almayacaksın adam iade etmek yerine sana özel arabayla mi gelecek? Millet garipleşmiş iyice.
Ortada bir hizmet var ve memnun olan veya olmayanda olacaktır. Kargoculuk mu yapmayı düşünüyorsun bu kadar içerledin anlamadım
Kargocu bir tanıdığın mı var? Şu kargocularla yaşadığım sorunu başka hiçbir alanda yaşamadım. Buradan anlatmaya kalksam, bir ciltlik kitap rahat çıkar. Ayrıca herkes düşüncesini özgür ve hür şekilde ifade etme hakkına sahip. İnternet bunun için var. Millet fikrini ve düşüncesini ifade etmesin mi? Bunu mu istiyorsunuz? İnternetten ürün satın alıyorsa kargo firması, o kargoyu ürünü satın alan kişinin ayağına kadar getirmek zorunda. İnternet siparişi bunun için var. Gidip yüz yüze almıyorsa demek ki bunun için almıştır. O halde internet alışverişinin ne anlamı kalıyor
kargoculuk yapmayı düşünmüyorum kargocu akrabam yokKargocu bir tanıdığın mı var? Şu kargocularla yaşadığım sorunu başka hiçbir alanda yaşamadım. Buradan anlatmaya kalksam, bir ciltlik kitap rahat çıkar. Ayrıca herkes düşüncesini özgür ve hür şekilde ifade etme hakkına sahip. İnternet bunun için var. Millet fikrini ve düşüncesini ifade etmesin mi? Bunu mu istiyorsunuz? İnternetten ürün satın alıyorsa kargo firması, o kargoyu ürünü satın alan kişinin ayağına kadar getirmek zorunda. İnternet siparişi bunun için var. Gidip yüz yüze almıyorsa demek ki bunun için almıştır. O halde internet alışverişinin ne anlamı kalıyor?
Kargoculuk yapmayı düşünmüyorum, kargocu akrabam yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.