İnsanlar kargocuların ne yapmasını bekliyor?

berke4050

Centipat
Daha fazla  
Aras'ın yorumuna giriyorum, çok kötü, Yurtiçi Kargo'nun daha iyi Yurtiçi Kargo'nun yorumuna giriyorum çok kötü. Kargo daha iyi ne olsun istiyor bu millet kargocunun ayaklarına kapanmasını mı? Adam gidecek 2 gün senin kargonu dagitima çıkaracak, sen şubeden almayacaksın adam iade etmek yerine sana özel arabayla mi gelecek? Millet garipleşmiş iyice.

Aras'ın yorumuna giriyorum, çok kötü, Yurtiçi Kargo'nun daha iyi Yurtiçi Kargo'nun yorumuna giriyorum çok kötü. Kargo daha iyi ne olsun istiyor bu millet kargocunun ayaklarına kapanmasını mı? Adam gidecek 2 gün senin kargonu dagitima çıkaracak, sen şubeden almayacaksın adam iade etmek yerine sana özel arabayla mi gelecek? Millet garipleşmiş iyice.
Her sektörde bu böyledir ki. Sen hiç 5 yıldız alan bir şirket gördün mü? Hayır, çünkü insanları memnun etmek çok zor bu devirde.

Günümüzde kargo sorunları epey aza indirgendi. Onca şikayet ve kötü geri bildirimlerin sebep olduğu birşeydir bu unutmamak lazım. Bir çok youtube videosuna hatta dizi filmlere bile konu oldu kargoların geç gelme muhabbeti. Şuan ki gidişat epey iyi yönde değişti. Bilinçsiz vurdum duymaz insanların olduğununda farkındayım ama kötü yorumlar bölgeden bölgeye değişiyor. Bazı şubeler gerçekten kötü iş yürütüyor ve o civarda oturan tüm vatandaşa bu yansıyor. İşini iyi yapan insan zaten kendini belli ediyor, misal kargoyu götürdüğünde o an evde birine ulaşamazsa arayan kargocuda var aramayıp direk iadeye götüren kargocuda. Beş parmağın beşi bir değil malesef.

Yazdigin yazidan cok bir şey anlamadim ama sanirim kargo firmalarini ovuyorsun. Galiba sen hiç sorunlu bir alisveris deneyimi yasamamassin. Yarin bir gun aldığın bir ürün kutusundan kirik ciksin sonra iade etmeye calis, sonrasinda satici iadeyi kabul etmesin. Aldığın ürün elinde patlasin. Ondan sonra tekrar goruselim neler dusundugun konusunda. Insanlar artik kamerayla videoya cekerek kutudan cikariyorlar ki elinde kanit olsun. Tuketiciyi dusurdukleri hale bak.

Puanlarin dusuk olmasinin sebebi bir de memnun olmayan cogu insan girip oylama puanlama yapiyor. Memnun olanlarin cogu geri bildirimde bulunmuyor.

Düşün pizza sipariş ediyorsun ve kurye pizza'nın promosyon olanını yemiş ama senin pizzana dokunmamış sinirlenmez misin ?
Kargocunun kargonu alıp arabanın kasasına düşman ordularına bomba atar gibi atması da aynı şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşün pizza sipariş ediyorsun ve kurye Pizza'nın promosyon olanını yemiş ama senin pizzana dokunmamış sinirlenmez misin?
Kargocunun kargonu alıp arabanın kasasına düşman ordularına bomba atar gibi atması da aynı şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir şey yaşamadım ama şikayetlerin coguna bakıyorum kargo eve gelmedi iade gitti.

Yazdigin yazidan cok bir şey anlamadim ama sanirim kargo firmalarini ovuyorsun. Galiba sen hiç sorunlu bir alisveris deneyimi yasamamassin. Yarin bir gun aldığın bir ürün kutusundan kirik ciksin sonra iade etmeye calis, sonrasinda satici iadeyi kabul etmesin. Aldığın ürün elinde patlasin. Ondan sonra tekrar goruselim neler dusundugun konusunda. Insanlar artik kamerayla videoya cekerek kutudan cikariyorlar ki elinde kanit olsun. Tuketiciyi dusurdukleri hale bak.

Puanlarin dusuk olmasinin sebebi bir de memnun olmayan cogu insan girip oylama puanlama yapiyor. Memnun olanlarin cogu geri bildirimde bulunmuyor.

Hiçbir firmayı övmüyorum sadece insanlara firma begendirilemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın da evde olduğum 2 günde de evime gelmeden "alıcının evde bulunamaması" bahanesi ile evime otobüsle 40dk mesafede olan şubeye ürünümü götüren, bulunduğum sokağa gelmeyip ürünü şubeye götüren ve canlı destekten de adam gibi yanıt alamadığım firmalara 1 yıldızdan fazla vermem.

Benim başıma geldi anneler gününde anneme hediye almıştım Anneler Günü'nden 4 gün önce sipariş ettiğim hediyem Anneler Günü'nden 1 gün sonra geldi ve ürün kırık geldi Anneler Günü'nden sonra gelmesine zaten sinirlendiğim için o ürünü iade etme adına bana gönderen firma ile bayağı bir uğraşmıştım o dönemlerde, çok sinirliydim az bir şey kanıma dokunsalar mahkemeye bile gidecektim sonradan fark ettik ki ürün kargocu bir arkadaş tarafından yukarıda anlattığım şekilde kasaya atıldığı için kırılmış şikayette edemedim lanet olsun size dedim ve çok güvenmediğim yerlerden bir de o kargo ile gönderilen firmalardan alışveriş yapmamaya yemin ettim.

Kargomun ben evdeyken kapı çalınmadan geri götürülmemesi, yan markete bırakıldığında bana en azından bir haber verilmesi, destek hattını aradığımda 40 dakikalık bekleme sonrası telefonun suratıma kapatılmaması, bin tane uğraş sonrası elime geçirebildiğim kargomun meydan dayağı yemiş gibi bir durumda olmaması güzel bir başlangıç olurdu mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı