İnsanlar maymundan mı geliyor?

  • Konuyu başlatan 0x91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 126
  • Görüntüleme 9B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
COVİD bakteri de sıtmanın devamı da değil


Düzelttiğiniz için teşekkür ederim hocam. Bir dönem kullanılan sıtma ilacı da artık kullanılmıyormuş tedavide. Prognozu olumsuz etkiliyormuş.
Sayenizde araştırdım ve doğru bilgiye ulaştım.

Saygılarımla. 🌹
 
İster kabul etsinler, ister etmesinler eldeki verilere göre şu an evrim var ve hep devam ediyor olacak.
Ayıca evrim kanunu reddetmek yer çekimi gibi kanunları da reddetmek ile aynı şey.

İnsanlar ve günümüz maymunları aynı ortak atadan evrimleşmişlerdir, yani tam olarak maymundan gelmedik ama çok yakın bir bağımız var.
 
Maymun pis veya aşağılık bir hayvan değil, maymun kelimesini değersizleştiren hakaret seviyesine getiren siz ve sizin gibilerdir. Gerçi fikirler değişebilir deyip fikirlerini belirten insanları aşağılayan siz demeye çalıştığım şeyden ne kadar anlarsınız bilmiyorum.
 
Maymun pis veya aşağılık bir hayvan değil, maymun kelimesini değerleştiren, hakaret seviyesine getiren siz ve sizin gibilerdir. Gerçi fikirler değişebilir deyip fikirlerini belirten insanları aşağılan siz demeye çalıştığım şeyden ne kadar anlarsınız bilmiyorum.

Hocam bunların hepsi böyle. Baktılar argüman kalmadı, size saldırmaya başlıyorlar.
 
human-evolution-monkey-modern-man-260nw-1652460871.jpg
 
İnsanlarla maymunlar ortak atadan geliyor diyen insanların evrimin önüne geçebilmek adına algı operasyonu yaptığını düşünüyorum. Ona bakarsan bütün canlılar ortak atadan geliyor. Neden sadece maymuna takıldınız?
 
Maymun pis veya aşağılık bir hayvan değil, maymun kelimesini değerleştiren hakaret seviyesine getiren siz ve sizin gibilerdir. Gerçi fikirler değişebilir deyip fikirlerini belirten insanları aşağılan siz demeye çalıştığım şeyden ne kadar anlarsınız bilmiyorum.

"Anana maymun diyen adamsin" yazacak seviyeye dusmus iste, bilmedigi konuda sacmaladigi ortaya cikinca agresiflesiyor, klasik bir maymun davranisi : )

Evrim hakkinda tek bir bilgi verdigi yok, sadece laf salatasi.

Zaten evrim karsiti olup da biyoloji bilen bulmak zor forum kenarlarinda, COVID'i sıtma sanan adam karsi cikiyor iste.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı