İnsanlar nasıl sosyalleşiyor?

Hamza Aqs

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar uzatmadan konuya gireceğim.
Ben asosyal bir insanım ve bu bir döneme kadar benim seçimimdi fakat şimdi insanlarla konuşmak yeni arkadaşlar edinmek istiyorum da insanlar nasıl sosyalleşiyor?
Bakın ne kişisel bakımımda bir problem var ve bana göre ortalama çevremdekilere göre orta-üst bir tipim var. Öz güven konusunda asla bir problemim yok ama arkadaşlar konusunda şu ana kadar çok seçiciydim ve dışarı çıkmasını da pek sevmiyordum. Ama artık durumlar biraz değişti ve ne bileyim yeni bir ortam insanlar vs. istiyorum fakat nasıl insanlarla tanışılır bilmiyorum.
Yani dediğim gibi asla bir öz güven problemim yok ama yani birinin yanına gidip merhaba mı diyeceğim? Çok mantıksız. Nasıl olacak bu?

İstanbul'da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle kurbanınızı gözünüze kestirin. Kurbanınızı tam saat 12 yönünde tutun ve ona doğru yürüyün ve omuz atınız. Yere düştüğünde elinizle onu tutup kaldırın ve çok üzgün olduğunuzu belirtiniz. Sonra kurbanınıza bunu size bir kahve ile kendimi affettirmek istiyorum deyin. Kahve içerken tanışın ismini ne iş yaptığını kaç yaşında olduğunu falan. Instagram'ını alın konuşun bu kadar basit.

Öncelikle anime izlemeyi azaltman lazım gerisi gelir.
yok...

Direkt Instagram istemeye ne dersin?

Öncelikle anime izlemeyi azaltman lazım gerisi gelir.
Yav hocam yalan yok iyiydi .

Profil fotoğraflarına anime fotoğrafı koymayarak
Bu da iyiymiş .

Taktik yüzde yüz çalışıyor mu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…