İnsanlar neden Apple'ı tercih ediyor?

Size diyecek tek bir şey bulamıyorum. Symbian telefonlardaki uygulama menüsünden ne farkı var iPhone OS'in arayüz kısmının? Siz basit düşünmeye devam edin. Teknoloji tüccarı da bunu istiyordu zaten.
Bunu yazmak için Symbian OS'a geçmek gönderme miydi şimdi? Ben size örnek diyorum siz bana Symbian diyorsunuz. Ben NameDrop yapıyor diye tutuluyor demedim. İlk mesajımda uzun uzun yazdım. Kocaman iş adamısın kalkıp xiaomi falan kullanıyorsun arayüzünde çıkan reklama yanlışlıkla basıyorsun pat tüm verilerin gidiyor. Belki de şirketini bile batırıyorsun tıkladığın yanlış şey yüzünden ve yüklü işletim sistemi de yanlış basmalara karşı da bir önlem almıyor. Kaç sene önce haberlerde herkes bu tıklama tuzaklarına düşüyordu. Adamlar basıyorlardı linke telefon direk kitleniyordu. Sadece bir tık yüzünden.

Bunu yazmak için Symbian OS'a geçmek gönderme miydi şimdi? Ben size örnek diyorum siz bana Symbian diyorsunuz. Ben NameDrop yapıyor diye tutuluyor demedim. İlk mesajımda uzun uzun yazdım. Kocaman iş adamısın kalkıp xiaomi falan kullanıyorsun arayüzünde çıkan reklama yanlışlıkla basıyorsun pat tüm verilerin gidiyor. Belki de şirketini bile batırıyorsun tıkladığın yanlış şey yüzünden ve yüklü işletim sistemi de yanlış basmalara karşı da bir önlem almıyor. Kaç sene önce haberlerde herkes bu tıklama tuzaklarına düşüyordu. Adamlar basıyorlardı linke telefon direk kitleniyordu. Sadece bir tık yüzünden.
Size iCloud ile güvenli günler diliyorum. Unutmadan söyleyeyim verileriniz Apple sunucularında güvende. Ve büyük ihtimalle Apple Intelligence'ı geliştirmek için işlenecek.

Bunu yazmak için symbian OS'a geçmek gönderme miydi şimdi? Ben size örnek diyorum siz bana symbian diyorsunuz. Ben namedrop yapıyor diye tutuluyor demedim. İlk mesajımda uzun uzun yazdım. Kocaman iş ada mısın kalkıp Xiaomi falan kullanıyorsun arayüzünde çıkan reklama yanlışlıkla basıyorsun pat tüm verilerin gidiyor. Belki de şirketini bile batırıyorsun tıkladığın yanlış şey yüzünden ve yüklü işletim sistemi de yanlış basmalara karşı da bir önlem almıyor. Kaç sene önce haberlerde herkes bu tıklama tuzaklarına düşüyordu. Adamlar basıyorlardı linke telefon direk kitleniyordu. Sadece bir tık yüzünden.

iCloud tamamen guvenli mi? Asla hacklenemez mi?

Mesajımda Google sunucularında saklanan iCloud ile alakalı bir şey demedim. Ayrıca Android varken IOS'u güvenlik konusunda aşağılamak komik geliyor.

Asagilamadim. Sadece soru sordum. Guvenlik konusunda Android'in kotu oldugu belirttiniz bende soru sordum.

İnsanların çoğu özellikleri Apple'dan daha iyi olmasına rağmen Apple'ı tercih ediyorlar. Sizce neden?
eskiden performans için tercih ediliyordu. (kamera, sistem özellikleri, ara yüzü vb.) şimdi popüler kültüre dönüştü. bir çoğu bende iphone aldım diyebilmek için alıyor tabi hala daha performans a göre alan bir kesim mevcut eskiden dediğime bakmayın.

Basit olması, stabil olması, değer kaybetmemesi, güvenliğinin yüksek olması...

Guvenlikle uzaktan yakından alakası yok IOS'un.

IOS'a kıyasla kötü zaten. Virüs girmeye daha müsait.

Hocam insanlari isletim sistemi içinde sınırlamak güvenlik önlemi değildir. Android IOS'dan çok daha iyi bir güvenliğe sahip, tabii ki de iOS kapalı kutu olduğu için bunun farkında değilsiniz.(açık kaynağın gücü) günümüzde bir telefona virüs bulasmasiyla güvenliği olctugunuze göre bir uygulama indirmesiyle bulasabilecek bir virüsten bahsediyoruz sanırım. Her iki sistemde de, Play Store taramaları otomatik Apple ise mangal yapıyor ama buna rağmen Apple Store da skandal olarak ortaya çıkar viruslu yazılımları saymama gerek yok. Yani burada güvenliği neye göre olctugunuz önemli, baktığımız zaman IOS'un bir güvenlik alameti yok ve böyle devam ederse olmayacakta. İnsanların aklına "iOS guvenlidir" algısını yerlestirende kulaktan dolma bilgilerdir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı