İnsanlar neden aşı karşıtı?

Artık karantinaya tahammülüm yok. Ekonomi zarar gördü yeterince. Sana ailen bakıyor. Olan esnafa oluyor.

Benim de tahammülüm kalmadı, sokağa çıkma yasakları bıktırdı insanı, ekonomi zaten yoktu iyice kötü oldu. Ben aşımı oluyor, maskemi takıyor, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyuyorum, kendini bilmez bir aşı karşıtından virüs kapıyorum ve aşı olmamış kişilere bulaştırıyorum, ben şimdi buna ne diyeyim?

Modern tıp ile birlikte 35 olan ortalama insan ömrü, 75 yaşlara çıkmış durumda.
Bundan 40-50 yıl öncesine kadar her ailede en az 1-2 bebek ölümü varmış. Çocuk ölüm oranları da azalmış durumda.

Tıp ve teknolojiye hükmedenler insanlığın daha çok yaşaması için uğraşıyorlar. Fakat gel gör ki, dünya nüfusunu azalma projelerinden dem vuran kişiler var. Bu insanlar neden istatistik ve verilere inanmayıp da YouTube'da komplo teorisi videosu çeken tiplere inanıyorlar?

Şimdi siz bunlara yobaz diyerek direkt ötekileştireceksiniz ama ben cidden nedenini merak ediyorum.

Kanka 5 yıl sonra aşılar insanlarda ne gibi bir etki bırakacak kimse bilmiyor. Sen biliyor musun? Aşı karşıtı değilim ama zorla dayatılmadığı sürece aşı olma gibi bir planım yok şu anlık.

Yazıyla bağlantısı var mı sence?

Olmak zorunda mı?

Az önce demedin mi aşı sadece etkisini azaltıyor diye. Aşı olunca virüs birden yok olmayacak yani.

Hocam tamam da tüm 85 milyonun hepsi aşılanırsa ve kurallara uyarsa günlük en fazla 20 vaka o da en fazla 5 günde bir ölüm ve 2 günde bir ağır hasta.

Kanka 5 yıl sonra aşılar insanlarda ne gibi bir etki bırakacak kimse bilmiyor. Sen biliyor musun? Aşı karşıtı değilim ama zorla dayatılmadığı sürece aşı olma gibi bir planım yok şu anlık.

1721 yılından beri viral aşılar yapılıyor. Sen 5 sene sonrası diyorsun. 🤣

Artık karantinaya tahammülüm yok. Ekonomi zarar gördü yeterince. Sana ailen bakıyor. Olan esnafa oluyor.

Komik olan şu ki, içindekileri belli olan ve binlerce bilim adamı tarafindan analiz edilen aşıya içinde ne olduğu belli değil deniyor.
Şakaysa komik, değilse daha da komik.
Aşı vakaları önlemiyor, ölümleri de azaltmıyor. Sadece zaten ölmeyecek olanları çok kısa süreli bağışık yapıyor hepsi bu. Yeni varyantlara karşı ise sıfır etki. Ee ne anladık biz bu işten? Ayrıca madem çok biliniyor "içindekiler" neden aşı üreticileri yan etkiler hakkında garanti vemiyor, sorumluluk almıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı