İnsanlar neden aşı karşıtı?

Çeşitli sebeplerle aşı yaptırmayanlara ceza gelmesi lazım. Kendi sağlıklarını boşver diğer insanları tehdit ediyorlar aşı olmayarak. Bu virüsün başka çözümü var mı aşıdan başka? Yok. O zaman yaptıracaksın arkadaş. İyi sırf faz tamamlanmadı şu olmadı bu olmadı diye 20 sene devam etsin bu pandemi öyle mi?

Şu bilimin geldiği noktada aşıların bu kadar hızlı üretilmesine neden şaşırıyorsunuz?

Aşının amacı korona olunduğunda etkisini azaltmak. Tamamen koruma sağlayamıyor maalesef.

Ben biontech olmak zorundaydım biontech oldum.

Ben kendim için gerek görmüyorum başkaları olursa olsun gitsinler onlarda test etsinler yani zaten bence vurulanlar yeterli aşı vurulmadık diye bu gidişle Vatan haini sayılcaz ki zamanında saydılar radyasyonlu çay iyidir deyip. Ama garantisi verilmeyen bir şeyin kullanılmasına karşıyım örnek olarak garantisiz telefonu mu yoksa garantili telefonu mu tercih edersiniz yani garantisiz olanı tercih ediyorsanız bilemiyorum tam cahillik tamam bazılarına zorla vurduruyorlar ona yapabileceğimiz bir şey yok ben karşıt olmaya devam edeceğim ne zaman garantisi verilir o zaman gidip vurulurum karşıt falan değilim diğer tüm aşılarımı vurdurttum.

Ben en çok aşı olanların kendini üstün zekalı insanlar olarak görmesine şaşırıyorum.(herkes için geçerli değil) zararı olmadığı kesinleşene kadar bende yaptırmak istemem.

Sadece Çin'de 1.513.154.439 (1,5 milyar) doz aşı oldu. Tam olarak nasıl bir kesinlik bekliyorsun?

Normalde bir aşı yaklaşık 4 5 yıla bulunur ama bu aşılar 1 yılda bulunda haliyle sürenin bu kadar kısalması daha az test yapıldığı anlamına geliyor bu yüzden bazı insanlar birkaç yıl sonra bir yan etkisi olmasından korkuyor bende dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…