İnsanlar neden bu kadar kırıcı?

Daha az önce başıma geldi, 200TL Klavye önerisi isteyen bir arkadaşa birisi Gamepower Warlock yazmış, herkes linçlemiş neredeyse.
Benim de başıma geldi. Yanlış yazdığım mesajı düzelttiğimi sanıp editlemiştim. 2 hatası vardı mesajın sadece 1 tanesini düzeltmişim ben de, diğerini unutmuşum. 10 tane kahkaha geldi. Çok umursamadım ama bunu 200 mesajlı yeni katılan arkadaşlara yapınca o kişide ister istemez mesaj atmaya çekiniyor. Hem kalbi kırılıyor hem de kahkaha atanların en fazla 1-2 tanesi adam akıllı açıklıyor doğrusunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi beni geçtim. Ben daha 1 yıldır varım. Kos koca Murat hocaya hakaret edenler var ya. İlledelinux hoca vardı kendi işletim sistemini yapan. Ona bile hırsız çalıyor dediler.

Ne yazık ki hocam, Daha geçen @24099 Hocam şehitlerimizle alakalı mesaj yazmış, duyar kasıyorsun yazmış birisi. Şaka gibi.
 
Gerçekten yardım etmek için yazıyorum ancak o tarz durumla karşılaşınca, içimden ister istemez millet ne yaparsa yapsın banane diyorum. Çok fazla forum gezdim, kahkaha atıp aşağılama olayını tek burada gördüm.
Kesinlikle bu olaya yaptırım gelmeli. Raporlama sistemi boşuna yok. Yeni üyeleri sadece forumdan soğutuyor. @Emre C
 
Türkiye'de insanlar zaten her zaman gergindi, hiç bir zaman sakin olmadı ki. Coğrafya olsun, cahillik olsun bunlar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Zaten coğrafya nedeniyle pekte sakin kalınacak bir durumda değiliz.

Bakkalın cevabı;
"La bir git hele başımdan

Elemanın ailevi değerlerine bir güzel kaydım, helali hoş olsun.
 
Fazla takma dostum, gecenlerde de arkadasin biri ucuz sivi sogutma onerisi istiyordu. Altina gelen yorum ise 2000 TL`lik bir sogutucu linki ve "niye parami yok pampa". Bu da baska bir ornegi.

1.PNG
 
Fazla takma dostum, gecenlerde de arkadasin biri ucuz sivi sogutma onerisi istiyordu. Altina gelen yorum ise 2000 TL'lik bir sogutucu linki ve "niye parami yok pampa". Bu da baska bir ornegi.

Eki Görüntüle 1018734

Böylelerini perma banlayacaksın troll neymiş görecekler.
 

Örneğin; #3 numaralı yorumum 8 kahkaha almış. Neresi komik? Anlamak güç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı