İnsanlar neden daha fazla FPS almak istiyor?

144 HZ monitörüm var ama CS:GO'yu 60 FPS'e sabitleyerek oynuyorum. Her oyunu 60'a sabitliyorum diyebilirim. Ekran kartım 1650S ve bozulursa yenisini alamam.
Hocam bence 144'e sabitleyin. CSGO çok ağır bir oyun değil birde oyunlar sizin kartınızı bozmaz zaten. 1650S rahatlıkla 144 FPS'yi geçecektir.

Şahsen hikâyeli oyunlarda FPS sabitleyerek oynuyorum. Oyunum kasmadığı sürece benim için sorun yok da zaten güçlü bir ekran kartına sahibim. Hiçbir oyunda kasmaz, insanların fazla FPS alma isteğinin tamamen imrenme ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Örneğin A yayıncısının 200 FPS aldığını görünce ister istemez ben neden 200 FPS alamıyorum şeklinde düşünüyor ve psikolojisi bozuluyor da şahsen gereksiz. Online oyunlarda etkisi olur da hikâyeli oyunlarda nasıl bir etkisi olacak ki? :D

İlk kez bilgisayar alan tayfa genelde böyle oluyor. Bende ilk zamanlarda böyleydim, 3060 laptop aldım 1.5 yıl önce ve ben 10 yıllık Z500'den buna geçmiştim böyle FPS testlerini deli gibi izleyip karşılaştırıyor sıcaklık falan filan sürekli kafayı buna takıyordum sonra PC bir gün kardeşim rastgele tuşlara falan basmış bir şeyler yapmış siyah ekran verdi ve açmak için bayağı bir uğraştım o günden sonra onun bir eşya olduğunu anladım ve şu an umurumda değil. Oyunumu oynarım, FPS göstergesini de kapatırım oldu bitti, bu kadar kafaya takmaya hiç gerek yok. Hikayeli oyunlarda da sabitle geç ekran Hz'ine yeter.

144 HZ monitörüm var ama CS:GO'yu 60 FPS'e sabitleyerek oynuyorum. Her oyunu 60'a sabitliyorum diyebilirim. Ekran kartım 1650S ve bozulursa yenisini alamam.
60'a sabitlemekle bozulması arasındaki ilişki nedir?

Şahsen hikâyeli oyunlarda FPS sabitleyerek oynuyorum. Oyunum kasmadığı sürece benim için sorun yok da zaten güçlü bir ekran kartına sahibim. Hiçbir oyunda kasmaz, insanların fazla FPS alma isteğinin tamamen imrenme ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Örneğin A yayıncısının 200 FPS aldığını görünce ister istemez ben neden 200 FPS alamıyorum şeklinde düşünüyor ve psikolojisi bozuluyor da şahsen gereksiz. Online oyunlarda etkisi olur da hikâyeli oyunlarda nasıl bir etkisi olacak ki? :D

144 FPS hikayeli oyun oynamak bambaşka bir şey hocam.

Son düzenleme:
@S54337 şahsen aralarında ciddi fark yokmuş gibi hissettiriyor. Tamamıyla psikolojik gibi duruyor.

60 yerine 144 alsa tamam aradaki fark bariz ama 144 yerine 300-500 almaya çalışmak saçmalık.
Yok input lag düşüyor aynen kanka 10 killden 30'a çıktı.

Valorant'ta 600 FPS alsam ne olacak 100 FPS alıp nvp olan varken?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı