SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
En pahalı AMD i3 10100'den yavaş mı?
Yok canım o kadar da değildir herhalde.
Kim o kadar fanboy?
İnşallah doğru görmüşüzdür.
Komik.
Bir soru sormak istiyorum bilgin var mı bu konularda yoksa yine boş konuşmaya gelen biri misin?
Bak bilmiyorsan söyleyeyim sana işlemci performansı olarak Intel AMD'den her şekilde daha iyi en pahalı AMD bile Intel'in i3 10100'ünden daha fazla performans vermiyor. Sadece marka değil Intel kaç senedir bu işi yapıyorlar ve tecrübeliler ve sonra seneler sonra biri onlara 'sadece marka ya' diyor.
Bugün iyi güldürdün beni.
Yok canım o kadar da değildir herhalde.
Kim o kadar fanboy?
İnşallah doğru görmüşüzdür.
Komik.
Bir soru sormak istiyorum bilgin var mı bu konularda yoksa yine boş konuşmaya gelen biri misin?
Bak bilmiyorsan söyleyeyim sana işlemci performansı olarak Intel AMD'den her şekilde daha iyi en pahalı AMD bile Intel'in i3 10100'ünden daha fazla performans vermiyor. Sadece marka değil Intel kaç senedir bu işi yapıyorlar ve tecrübeliler ve sonra seneler sonra biri onlara 'sadece marka ya' diyor.
Bugün iyi güldürdün beni
Aynı dünyada yaşadığımızı sanmıyorum.APU sistem olarak Ryzen her şekilde önde ama işlemci performansında Intel üstün.
"Intel AMD'den her şekilde daha iyi en pahalı AMD bile Intel'in i3 10100'ünden daha fazla performans vermiyor."
Aynı dünyada yaşadığımızı sanmıyorum.
Kaynak?Yanlış bir şey mi söyledim? AMD Ryzen'in grafik kartları daha iyi Intel'den ama Intel de işlemci performansında iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.