İnsanlar neden Intel alıyor?

10. ve 11. nesil işlemcileri sadece marka adıyla satmaya çalışan bir firmadan bahsediyoruz.
Intel son 15 yıldır başka firmaların zorlamasıyla yeni teknoloji üretin bir firma.
Şu an AMD Intel'i zorlamasa hala 4 çekirdek devrinde kalmıştık.

O dönem çoktan geçti, konuşmaya gerek yok. Zaten onda da sorun var ama AMD'nin fiyatları yükseltmesi gerçekten kötü.
Fiyatların yükseltmesi bizim gibi ülkeler için kötü.

20 tane uygun fiyatlı işlemci satmak yerine 1 tane tepe model satmak firmalar için daha karlı oluyor. Ryzen işlemciler ilk çıktığında AMD bunun üzerine basa basa söyledi. Biz artık pahalı olacağız ve tepeye oynayacağız diye.
Fanboy asla değilim, olmamda. Sadece Intel'i seviyorum.
Sevmek günah mı?
Sevmek günah değil mesela ben Koreli hanımefendilere bayılıyorum

Kim alıyor? Nasıl alıyor? Fiyatlar tavan. RX 570 ekran kartıyla 3 yıldır Intel Pentium G4600 işlemci kullanıyorum. Şimdilik ekran kartını alayım, ileride işlemciyle anakartı değiştiririm demiştim. Fiyatlar arttı, hiçbir şeyi değiştiremedim. Girdiğim her oyunda işlemci kullanımı %100 oluyor. Amma dayanıklı işlemciymiş hala ölmedi. Darboğazın kralı oluyor ama olsun. Mecbur her oyunu ultrada oynuyorum Grafikleri düşürünce FPS düşüyor.

İçin AMD'ye ısınamadı. Yanlış anlamayın, işlemci sıcak ama kalbim ısınmıyor ona. Onun yerine Intel'i tercih ederim.

Daha önce AMD kullanmadım. Yukarıdaki yazıyı ciddiye almayın.

Bazı arkadaşlar yazıma kızgın emojisi bırakmış. Merak etmek suç mu?

Bazı arkadaşlar yazıma kızgın emojisi bırakmış. Merak etmek suç mu?
Ben kızgın atmadım da gereksiz bir konu olmuş. Merak eden kıyaslar, sorar soruşturur ne alacağına karar verir. Ayrıca Intel alanların da sebepleri var.
@Ayhan36'nın da dediği gibi : Seni hiç alakadar etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…