İnsanlar Neden iPhone Kullanıyor veya Satın Alıyor?

Aynen iPhone alan her insan populer kultur kolesi Allah askina yil 2025 su laflari birakin artik benim ilk telefonum iPhone 5S Ti şu anda 16 Pro kullanıyorum iPhone kullanmamin sebebi IOS'a alismam ve diger firmalarin [ozellikle samsung] IOS'un getirdigi bir ozelligi 15 yil sonra getiriyor ve ayrica ticari acidan cok mantikli iPhone X ten baslayip al sat yaparak 14 Pro kullanan bir arkadasim var ayrica iPhone Android'ler gibi eskimiyor Türkiye'de hala iPhone 6s kullanan var mesela kim Samsung Galaxy S6 kullaniyor ? [S6 soylememin sebebi iphone 6s le ayni yilda cikmis olmasi]
Hangi özelliği 15 sene sonra getirmiş Type C'yi herkesten geç kullanan hocam?

Apple çıkardığı cihazların reklamını diğer firmalara nazaran çok daha üst düzey yapıyor ve piyasada'ki modelleri az ve öz. Mesela diğer markalar bazı serileri dışında piyasaya fazla telefon sürüyor ve reklamını Apple firmasına nazaran güzel yapmıyor veya yapamıyor ancak Apple'ın çıkardığı cihazlar genellikle çıkış tarihleri belli ve sınırlı sayıda; baz model, Pro ve Pro Max olarak çıkarıyor. İnsanların neden aldığı konusuna gelecek olursak bu kişiden kişiye değişir biri hava atmak için alır, biri Android'den sıkıldığı için biri Eski'den beri iPhone kullandığı için alır zevk meselesi. Parası varsa alabilir kişi'nin kendi kararı.

Yillardir cevremde ovuldugu icin merak uzere aldim. Yurt disinda yasiyorum, haliyle ucreti de Turkiye'ye kiyasla o kadar yuksek degil. Benim aldigim fiyat 41-42 bin Turk Lirasi civarina karsilik geliyor. iPhone 16 Pro 256GB modeli.

Sahsen cok memnun kalmadim. Kesinlikle kotu bir cihaz degil. Gerek kamerasi, gerek performansiyla guzel bir cihaz. Ben iOS'i gram begenmedim. Bir de BT ile ilgili surekli problem yasayinca biraz telefonun degeri gozumde dustu. Ben aldigim fiyati bile hakettigini dusunmuyorum ne yazik ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı