İnsanlar neden kötü muamele gösteriyor?

ense0

Centipat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
realme 10 G99 8GB RAM 128GB internal storage+ 64GB Samsung microSD
Meslek
Öğrenci
Son zamanlarda kendime bakmaya başladım çünkü eskiden kendime hiç bakmadığım için etrafta maymun gibi dolanıyordum ve kötü muamele görmemi tipime veriyordum. Şimdi ise olabildiğince dikkat ediyorum ama gördüğüm muamele pek değişmiş gibi hissetmiyorum. Bu arada o işler sadece tiple olmaz demeyin çünkü hal ve hareketlerime de çekidüzen verdim ayrıca maddi durumum daha iyi. Yani bilmeden yaptığım bir yanlış mı var bilmiyorum. Bu arada boyum 172 kilom 54.

IMG_20241111_002718.jpg

Son zamanlarda kendime bakmaya başladım çünkü eskiden kendime hiç bakmadığım için etrafta maymun gibi dolanıyordum ve kötü muamele görmemi tipime veriyordum. Şimdi ise olabildiğince dikkat ediyorum ama gördüğüm muamele pek değişmiş gibi hissetmiyorum. Bu arada o işler sadece tiple olmaz demeyin çünkü hal ve hareketlerime de çekidüzen verdim ayrıca maddi durumum daha iyi. Yani bilmeden yaptığım bir yanlış mı var bilmiyorum. Bu arada boyum 172 kilom 54.

Eki Görüntüle 2349197
Hocam herkes kendini en iyisi zannediyor. Geçiştirin gitsin.

Eki Görüntüle 2349197

Takmayın hocam kafanıza hayat insanları takmak için çok kısa kimse kimseyi memnun edemez. Sizi depresif kötü hissettiren akraba aile vesaire dışında arkadaşınız varsa hayatınızdan çıkarın ben çıkardım çok mutluyum.

Eki Görüntüle 2349197

İnsanlar böyle çünkü. Tipe gerçekten önem veriyorlar. Erkek kız fark etmiyor. Ben sadece ortaokulda tanıdıklarım ile konuşuyorum artık yeni insanlarla konuşma hevesim tamamen kırıldı. Denemiyorum demiyorum ama ümidimi kestim. Üniversitede bile böyle oluyorsa böyle gidecek demektir yapacak birşey yok. Sana önerim de çok kafana takma şansın yaver giderse iyi insanlara denk gelirsin belki. Gitmezse de yapacak birşey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı