İnsanlar neden korsan oyun indirir?

Cevabı çok belli bir soru.
1. oyun fiyatları 70, 80, 150 TL. Falan olunca tabii özellikle parası olmayan kişiler indiriyor. Benim o kadar param yok elbette fakat zaten yüklemiyorum sistemim yetersiz.
2. anne babası izin vermiyor olabilir. Zamanında Call of Duty Modern Warfare 1'i alırken anneme film alıyorum demiştim öyle almıştım oyunu :) tabii SD şeklinde satılıyordu.
3. önce korsan oyunu sevdikten sonra parasını verip oynamak. Hadi ama ben bu bahaneye inanmıyorum çok fazla. Fakat notch oyunumu korsan oynayabilirsiniz dedikten sonra bende korsan yüklemiştim. Şimdi ise orjimal Minecraft kullanıyorum. Kısmet bu güneymiş.
4. bu örnek biraz farklı olacak ama yine de söylemek istiyorum. GTA San Andreas. GTA San Andreas Steam da bozuk. Para verip alıyorsun ve oyun oynanmıyor. Her yer buglarla dolu kapıyı açıyorsun çıkarıyorsun ve daha milyonlarcası. Arkadaşlar en iyisi bu oyunu Steamdan alıp korsan kullanmak. Korsan halinde bu sorunlar yok.
5. gerçekten çok eski olan oyunlar.
6. firmanın yemeyip icmeyip çok uzun zamandır yapmaya çalıştığı ve bunun için gerçekten milyonlarca para harcayıp çok uğraşarak geliştirdiği oyunu sizin bedavaya almanız.
Son söylediğim madde bence her şeyi açıklıyor. Burada tek mağdur olanlar yapımcılardır.
 
Parası olmadığı için.
Para biriktirse bile annesinin babasının izin vermediği için
Hile açmak için.
 
Daha iyi çalıştığı için indiriyorum genelde. Aynı oyuna Steam veya başka bir platformda sahip olsam bile korsan çalıştırıyorum. Örnek; GTA 5 harici tüm GTA oyunları.
 
Daha dün korsan indirdim. Param olsa koşa koşa alırım ama yok...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dövizin artması. Fiyatların ülkemizde çok yüksek olması. Maddi durum olmaması. Bedava hali var niye para vereyim diyenler. (ben de korsan kullanmıyorum)
 
Notch korsan oynayabilirsiniz mi demiş ?
Evet Notch bir zamanlar oyunumu korsan indirebilirsiniz, satın alabilirsiniz fakat yeter ki oyunumu oynayın demişti fakat şu anda Notch Minecraft ı 2.5 milyar dolara sattı ve artık Minecraft ı Microsoft yönetiyor. Eğer şimdi oynamak istiyorsanız oyuna 210 TL vererek oynayabilirsiniz. Fakat eski sürümlerini bedava oynamalımısınız, hani eskiden Notch vardı ya işte o hala büyük bir karmaşa onun için farklı bir konu açabilirsiniz . Ben şahsen Minecraft ı bedava kullanıyorum fakat hesap arkadaşımın hesabı. Öyle iyi bir arkadaşınız varsa da oynayabilirsiniz :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı