İnsanlar niye bu kadar tahammülsüz ve sinirli?

MEGREAIM

Hectopat
Daha fazla  
Evet dostum başlıktan okuduğun gibi bu konuyu seninde dikkatini çeksin diye açtım. Günümüz çağında insanların yalnızlığı iletişim problemi asosyallik ve niceleri (ben dahil). Arkadaşlar Türkiye'deki insanlar gerçekten büyük bir sosyal çöküş aşamasında. Toplu taşımada hiç kimse gülmüyor herkes herkese düşman gibi bakıyor kimsenin tahammül seviyesi kalmamış. Bunun birden fazla nedeni var ve ben bu insanlarla bir arada yaşamaktan gerçekten bunaldım. Hiç kimseyle ne konuşmak ne de iletişim kurmak istiyorum. Sonsuz bir yalnızlığın içine düştüm. Neler yapılabilir tartışalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani çok bariz aslında. 5 sene önce olsa ekonomi derdim ama artık iş ekonominin de ötesine geçti. Saçmasapan bir devlet düzeni, olmayan adalet sistemi, adam kayırmalar, torpiller, haksızlıklar... Gün içinde mutlu olsam ve akşam haberlere göz gezdirsem yine sinir stres içine girerim. Artık bir şey de demiyor insanlar herkes şokta çünkü. Daha ne kadar ileri gidilebilir diye bekliyoruz ve her seferinde bir adım daha ileri gidiliyor. Dilerim hak eden, çalışan herkes bu ülkeden göç eder.

Evet dostum başlıktan okuduğun gibi bu konuyu seninde dikkatini çeksin diye açtım. Günümüz çağında insanların yalnızlığı iletişim problemi asosyallik ve niceleri (ben dahil). Arkadaşlar Türkiye'deki insanlar gerçekten büyük bir sosyal çöküş aşamasında. Toplu taşımada hiç kimse gülmüyor herkes herkese düşman gibi bakıyor kimsenin tahammül seviyesi kalmamış. Bunun birden fazla nedeni var ve ben bu insanlarla bir arada yaşamaktan gerçekten bunaldım. Hiç kimseyle ne konuşmak ne de iletişim kurmak istiyorum. Sonsuz bir yalnızlığın içine düştüm. Neler yapılabilir tartışalım.

Ülkedeki genel totaliler yönetimin ve ekonomik buhranın sonuçları. Genel olarak geçim sıkıntısı ve adalet sorunları. Olabildiğince doğal seleksiyona kurban gitmeden bu simulasyondan kurtulmak tek seçenek.

Yani çok bariz aslında. 5 sene önce olsa ekonomi derdim ama artık iş ekonominin de ötesine geçti. Saçma sapan bir devlet düzeni, olmayan adalet sistemi, adam kayırmalar, torpiller, haksızlıklar... Gün içinde mutlu olsam ve akşam haberlere göz gezdirsem yine sinir stres içine girerim. Artık bir şey de demiyor insanlar herkes şokta çünkü. Daha ne kadar ileri gidilebilir diye bekliyoruz ve her seferinde bir adım daha ileri gidiliyor. Dilerim hak eden, çalışan herkes bu ülkeden göç eder.

Kesinlikle katılıyorum kanka sonumuz ne olacak çok merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı