R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 16 Mayıs 2021 #11 Sen acınacak duruma geldiğinde peki?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 16 Mayıs 2021 #12 Fatalframecirakawoon dedi: Dostumuz düzgünce kibar bir dille konusunu açmış ve siz gelmiş bu kadar basit diyorsunuz. Afedersinizde madem sinirlendiniz "sende yazma" bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Sinirlenmedim. Adam zaten acımamam gerekiyor demiş.
Fatalframecirakawoon dedi: Dostumuz düzgünce kibar bir dille konusunu açmış ve siz gelmiş bu kadar basit diyorsunuz. Afedersinizde madem sinirlendiniz "sende yazma" bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Sinirlenmedim. Adam zaten acımamam gerekiyor demiş.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #13 278101 dedi: Sinirlenmedim. Adam zaten acımamam gerekiyor demiş. Genişletmek için tıkla... Cevabını detaylandırarak açıklamak yerine ''yapma etme bu kadar basit demek... Neyse sana kalmış dostum.
278101 dedi: Sinirlenmedim. Adam zaten acımamam gerekiyor demiş. Genişletmek için tıkla... Cevabını detaylandırarak açıklamak yerine ''yapma etme bu kadar basit demek... Neyse sana kalmış dostum.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 16 Mayıs 2021 #14 Fatalframecirakawoon dedi: Cevabını detaylandırarak açıklamak yerine "yapma etme bu kadar basit demek... Neyse sana kalmış dostum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişi acımamak için ne yapmalıyım demiş zaten.
Fatalframecirakawoon dedi: Cevabını detaylandırarak açıklamak yerine "yapma etme bu kadar basit demek... Neyse sana kalmış dostum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişi acımamak için ne yapmalıyım demiş zaten.