İnsanlara özenerek iPhone X aldım satmalı mıyım?

Arkadaşlar sırf milleti özendiğim için iPhone X aldım, baktım herkesin elinde iPhone 11, 13'ler var, sizce bu kriterlerde telefonu satmalı mıyım? Öncelikle 2 gün önce 9100 aldım, ekranda yukarıda bildirim işaretleri (Wi-Fi, sinyal, şarj, saat) ve altta klavye yanığı var ekranda bellide oluyor alırken hiç dikkat etmedim, şarjı az gidiyor, ekranı çok küçük, ve iOS sıkıcıymış 2 günde direk sıkıldım geçen yılda 6S aldım 1 ay dayanabildim iOS'a, sizce satıp bir daha iPhone'dan uzak mı durmalıyım? Android'de en fazla A34 alabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone X kronik sorunlu cihaz değil miydi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Sırf marka ismi için gidip sorunlu cihaz almanız da kötü olmuş. Cihazı satın, onun yerine düşük ya da orta segment, adamakıllı Android cihaz çekin.

Popüler kültürün son seviyesi bu işte.

A34 bile iPhone X'e büyük bir fark atar.

Merak etme dostum Starbucks gibi mekanlarda Apple telefonunu masaya koyarak havalı olmuyorsun. Almayın diyoruz o kadar iPhone X'i sizene milletten? Kronik sorunu vs. var. Sat gitsin, o paraya en düzgününden Android bulursun.

Onu satıp tertemiz 2.el S20FE alınabilir https://www.sahibinden.com/ilan/iki...amsung-tr-pluskadikoy-mobile-1140616948/detay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…