tress_3333456
Femtopat
Her şeyi içime atmaktan bıktım hocam. Gerçek hayatta da sevdiğim birisi yok.Uzaklaş o tarz insanlarla muhattap olma veya olmak zorundaysan da kendinle alakalı birşey söyleme işini yap sus.
Her şeyi içime atmaktan bıktım hocam. Gerçek hayatta da sevdiğim birisi yok.Uzaklaş o tarz insanlarla muhattap olma veya olmak zorundaysan da kendinle alakalı birşey söyleme işini yap sus.
Ailene odaklan o halde onlarla vakit geçir onları sevSadece CS2'de değil gerçek hayatta da böyle tip insanlar var.
Her şeyi içime atmaktan bıktım hocam. Gerçek hayatta da sevdiğim birisi yok.
Arkadaşsızlıktan da bıkmış durumdayım.Uzaklaş o tarz insanlarla muhattap olma veya olmak zorundaysan da kendinle alakalı birşey söyleme işini yap sus.
Hocam düzgün bir arkadaş istiyorum sadece.Hayat bu kadar kafaya takmak için çok kısa hocam. Akışına bırakın her şeyi. Lisede güzel arkadaşlıklar edinmeye bakın. Çünkü lise zamanı göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Mutlu olmak tamamen sizin elinizde. Mesela ben de lisenin son zamanları aşık oldum ama açılamadım. Lise bitti onu bir daha göremeyeceğimi biliyorum. Belki de görürüm benden 1 sınıf alttaydı. Buna üzülmem gerekiyor ama sadece aklıma geliyor gülüp geçiyorum. Hedeflerime odaklandım. Mutluluğu kendiniz bulursunuz ve kaybedersiniz. Ne insanlar var bir sürü sıkıntı yaşayıp hala gülebiliyorlar. Şükredin gibi saçma bir şey demeyeceğim ama kendinizi o insanlarla bir kıyaslayın mesela. Bu bile mutlu olmak için yeterli.
Benim de hiç arkadaşım yok hocam. Liseden kalma 2-3 arkadaş var. Onlar da şehirin ters taraflarında oturdukları için ayda 1 anca görüşüyoruz.Arkadaşsızlıktan da bıkmış durumdayım.
Hocam düzgün bir arkadaş istiyorum sadece.
Kendi başına eğlenmeyi bilmiyorsan. Kendi başına kalmaktan korkuyor ve sıkılıyorsan zaten arkadaşlık kurmaya çalışacağın kişiler doğru insanlar olmayacaktır.Arkadaşsızlıktan da bıkmış durumdayım.
Hocam düzgün bir arkadaş istiyorum sadece.
Kendime yetemiyorum.Kendi başına eğlenmeyi bilmiyorsan. Kendi başına kalmaktan korkuyor ve sıkılıyorsan zaten arkadaşlık kurmaya çalışacağın kişiler doğru insanlar olmayacaktır.
Daha 14 yaşındasın ne bu stresMerhaba, artık insanlara tahammülüm kalmadı. Hep çıkar ilişkisi hep küçük bir şeye alınmalar falan bıktım artık, hiç düzgün birisi gelmeyecek mi karşıma. Ve CS2'deki elemanlara da sinir oldum. İyi oynasam görmezden geliyorlar, kötü oynasam küfür edip atmaya çalışıyorlar. Bir kızdan bile küfür yedim. Mikrofonu açıp bağırmak istiyorum fakat ailemle yaşadığım için yapamıyorum. Bunalmaya başladım, kendimi kötü hissediyorum. Böyle insanlar yüzünden öz güvenim kalmıyor ve LGS zamanı bunaltıyorlar. İleride de mutlu olacağımı düşünmüyorum, hiçbir sınavı kazanamayıp hiçbir zaman mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Ya bir de iyi insan buluyorum fakat onu da benden kapıyorlar ve beni o insandan geri itmeye çalışıyorlar. Bunu her zaman yaşadım ve doldum artık bunaldım. Özellikle haklı durumda iken haksız duruma düşmek benim canımı sıkıyor. Ya arkadaş diyorum o da beni arkamdan vuruyor. Hep böyle mi olacağım?
Merhaba, artık insanlara tahammülüm kalmadı. Hep çıkar ilişkisi hep küçük bir şeye alınmalar falan bıktım artık, hiç düzgün birisi gelmeyecek mi karşıma. Ve CS2'deki elemanlara da sinir oldum. İyi oynasam görmezden geliyorlar, kötü oynasam küfür edip atmaya çalışıyorlar. Bir kızdan bile küfür yedim. Mikrofonu açıp bağırmak istiyorum fakat ailemle yaşadığım için yapamıyorum. Bunalmaya başladım, kendimi kötü hissediyorum. Böyle insanlar yüzünden öz güvenim kalmıyor ve LGS zamanı bunaltıyorlar. İleride de mutlu olacağımı düşünmüyorum, hiçbir sınavı kazanamayıp hiçbir zaman mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Ya bir de iyi insan buluyorum fakat onu da benden kapıyorlar ve beni o insandan geri itmeye çalışıyorlar. Bunu her zaman yaşadım ve doldum artık bunaldım. Özellikle haklı durumda iken haksız duruma düşmek benim canımı sıkıyor. Ya arkadaş diyorum o da beni arkamdan vuruyor. Hep böyle mi olacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.