İnsanlara tahammülüm kalmadı

Uzaklaş o tarz insanlarla muhattap olma veya olmak zorundaysan da kendinle alakalı birşey söyleme işini yap sus.
Arkadaşsızlıktan da bıkmış durumdayım.
Hayat bu kadar kafaya takmak için çok kısa hocam. Akışına bırakın her şeyi. Lisede güzel arkadaşlıklar edinmeye bakın. Çünkü lise zamanı göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Mutlu olmak tamamen sizin elinizde. Mesela ben de lisenin son zamanları aşık oldum ama açılamadım. Lise bitti onu bir daha göremeyeceğimi biliyorum. Belki de görürüm benden 1 sınıf alttaydı. Buna üzülmem gerekiyor ama sadece aklıma geliyor gülüp geçiyorum. Hedeflerime odaklandım. Mutluluğu kendiniz bulursunuz ve kaybedersiniz. Ne insanlar var bir sürü sıkıntı yaşayıp hala gülebiliyorlar. Şükredin gibi saçma bir şey demeyeceğim ama kendinizi o insanlarla bir kıyaslayın mesela. Bu bile mutlu olmak için yeterli.
Hocam düzgün bir arkadaş istiyorum sadece.

Merhaba, artık insanlara tahammülüm kalmadı. Hep çıkar ilişkisi hep küçük bir şeye alınmalar falan bıktım artık, hiç düzgün birisi gelmeyecek mi karşıma. Ve CS2'deki elemanlara da sinir oldum. İyi oynasam görmezden geliyorlar, kötü oynasam küfür edip atmaya çalışıyorlar. Bir kızdan bile küfür yedim. Mikrofonu açıp bağırmak istiyorum fakat ailemle yaşadığım için yapamıyorum. Bunalmaya başladım, kendimi kötü hissediyorum. Böyle insanlar yüzünden öz güvenim kalmıyor ve LGS zamanı bunaltıyorlar. İleride de mutlu olacağımı düşünmüyorum, hiçbir sınavı kazanamayıp hiçbir zaman mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Ya bir de iyi insan buluyorum fakat onu da benden kapıyorlar ve beni o insandan geri itmeye çalışıyorlar. Bunu her zaman yaşadım ve doldum artık bunaldım. Özellikle haklı durumda iken haksız duruma düşmek benim canımı sıkıyor. Ya arkadaş diyorum o da beni arkamdan vuruyor. Hep böyle mi olacağım?
Daha 14 yaşındasın ne bu stres :D? 14 yılda kaç insan tanıyabilirsin ki insanlara tahammülün kalmasın?

Merhaba, artık insanlara tahammülüm kalmadı. Hep çıkar ilişkisi hep küçük bir şeye alınmalar falan bıktım artık, hiç düzgün birisi gelmeyecek mi karşıma. Ve CS2'deki elemanlara da sinir oldum. İyi oynasam görmezden geliyorlar, kötü oynasam küfür edip atmaya çalışıyorlar. Bir kızdan bile küfür yedim. Mikrofonu açıp bağırmak istiyorum fakat ailemle yaşadığım için yapamıyorum. Bunalmaya başladım, kendimi kötü hissediyorum. Böyle insanlar yüzünden öz güvenim kalmıyor ve LGS zamanı bunaltıyorlar. İleride de mutlu olacağımı düşünmüyorum, hiçbir sınavı kazanamayıp hiçbir zaman mutlu olamayacağımı düşünüyorum. Ya bir de iyi insan buluyorum fakat onu da benden kapıyorlar ve beni o insandan geri itmeye çalışıyorlar. Bunu her zaman yaşadım ve doldum artık bunaldım. Özellikle haklı durumda iken haksız duruma düşmek benim canımı sıkıyor. Ya arkadaş diyorum o da beni arkamdan vuruyor. Hep böyle mi olacağım?

Tahamül etme o zaman benim de canım LoL oynamak istiyor ancak kitlesi kötü diye hiç oynamıyorum veya bir insana katlanmak yerine onu hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum.

Öneri adımları:
1- Online oyunlardan uzak durmak, oyun oynacaksan, her bütçe için hikaye tabanlı oyunlar var.
Çevrendeki tipler CS, LoL oynuyor diye oynamana gerek yok, he illa ki oyun konusunda kendini kanıtlamak istiyorsan, sınavlar bitince, Sekiro'yu hiçbir çözüme bakmadan kendi başına bitir, bu sana yeter :)
2- Oyun dışı etkinlik yapmaya kendini alıştır, spor olur, haftada 1 kitap bitirmek olur, hafta sonları 1 saat yürüyüş olur vs
3- Gördüğün yanlışlardan ders alıp, kendin aynı hataları yapmamaya çalış.

Ek olarak sınavında başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı