İnsanlara tahammülüm kalmadı

Uzaklaş o tarz insanlarla muhattap olma veya olmak zorundaysan da kendinle alakalı birşey söyleme işini yap sus.
Arkadaşsızlıktan da bıkmış durumdayım.
Hocam düzgün bir arkadaş istiyorum sadece.

Benim de hiç arkadaşım yok hocam. Liseden kalma 2-3 arkadaş var. Onlar da şehirin ters taraflarında oturdukları için ayda 1 anca görüşüyoruz.

Kendi başına eğlenmeyi bilmiyorsan. Kendi başına kalmaktan korkuyor ve sıkılıyorsan zaten arkadaşlık kurmaya çalışacağın kişiler doğru insanlar olmayacaktır.

Daha 14 yaşındasın ne bu stres ? 14 yılda kaç insan tanıyabilirsin ki insanlara tahammülün kalmasın?

Tahamül etme o zaman benim de canım LoL oynamak istiyor ancak kitlesi kötü diye hiç oynamıyorum veya bir insana katlanmak yerine onu hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum.

Öneri adımları:
1- Online oyunlardan uzak durmak, oyun oynacaksan, her bütçe için hikaye tabanlı oyunlar var.
Çevrendeki tipler CS, LoL oynuyor diye oynamana gerek yok, he illa ki oyun konusunda kendini kanıtlamak istiyorsan, sınavlar bitince, Sekiro'yu hiçbir çözüme bakmadan kendi başına bitir, bu sana yeter
2- Oyun dışı etkinlik yapmaya kendini alıştır, spor olur, haftada 1 kitap bitirmek olur, hafta sonları 1 saat yürüyüş olur vs
3- Gördüğün yanlışlardan ders alıp, kendin aynı hataları yapmamaya çalış.

Ek olarak sınavında başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…