İnsanların sizi çirkin bulduğuna dair belirtileri söylüyorum;
• İnsanlar bir şeye ihtiyaç duymadıkları sürece sana dikkat etmezler.
• Kendi fotoğraflarını paylaşırken kendini güvensiz hissediyorsun ve birisi senin fotoğrafını çektiğinde ve sen bunu gördüğünde ağlıyorsun.
• İltifat almıyorsun ve aldığın zaman da genelde çok aptalca oluyorlar veya görünüşünle alakası olmuyor. (örn. tırnaklarını beğendim, gömleğin çok güzel görünüyor vs.)
• Etkileyici hobilerin olmasına rağmen kimse senin tutkularına iltifat etmez. Çünkü çirkin olduğun için hayatında sahip olduğun tek şeyin bu olduğunu düşünürler.
• İnsanlar seni övmezler; bu onlara fayda sağlasa bile.
• İnsanlar size farklı davranıyor veya dışlanmış gibi davranıyor; iş arkadaşınız, sınıf arkadaşınız veya yakın arkadaşınız olmalarına rağmen.
• Daha büyük veya daha temiz patronlar/şirketler çirkin insanları işe almak istemezler, bu yüzden iyi bir işiniz olmaz; bir niteliğiniz olsa bile.
• İnsanlar sürekli olarak adınızı unutur veya sizi olduğunuzdan daha genç/yaşlı sanırlar.
• Sizinle etkileşime giren tek kişiler de çekici olmayan veya etkileşime girmesi gereken kişilerdir. (öğretmenler, aile, kasiyerler vs.)
• Annen sana iltifat eden/seninle konuşan tek kişidir.
• Hiçbir yanlış veya eleştirel bir şey yapmamanıza rağmen, toplum içinde garip bakışlar veya dikizler alıyorsunuz.
• Bir şey yediğinizde, normal miktarda yemenize rağmen insanlar size 'sadece bu kadar mı yiyeceksin?' veya '3 kişiyi doyuracak kadar yiyor!' gibi garip bakışlar atarlar.
• Asla sana asılmıyorlar veya eşleşmeler olmuyor ve olduğunda da genelde senin kadar çirkin oluyorlar veya sapıklar veya yaşlı adamlar oluyor.
• Arkadaşların yok ve arkadaşlıkları sürdüremiyorsun.
• Küçük çocuklar korkar veya seninle dalga geçer, bebekler seni gördüklerinde kaşlarını çatarlar.
• Okulda hiçbir hobin, tutkun veya güçlü yönün yok.
• İnsanlar sizden kolayca rahatsız oluyor veya sizin dahil olmadığınız şeyler için sizi suçluyorlar.
• İnsanlar ilk önce çekici insanlara hizmet eder veya onlarla etkileşime girer; siz ilk sırada olsanız bile.
• Kimse sizin için gerekli olmadıkça veya istenmedikçe iyilik yapmaz.
• İnsanlar seni partilere davet etmiyor veya okul gezilerine gitmeni sevmiyor.
• Bir grup projesine atandığınızda ve bir grup oluşturmanız istendiğinde, ne kadar zeki olursanız olun, kimse çirkin olduğunuz ve aptal ama yakışıklı çocuklardan oluşan bir grupta olmayı seçtiğiniz için sizden kendi gruplarına girmenizi istemez.
• Gülümsediğinizde veya onlara baktığınızda insanlar kaşlarını çatar veya ürperir.
• Görünüşünüz nedeniyle hem çevrimiçi hem de şahsen sürekli alay konusu oluyorsunuz veya zorbalığa uğruyorsunuz.
• İnsanlar bir tartışma yaşadığınızda veya eski sevgiliniz hakkında bir yorum yaptığınızda çevrimiçi olarak hemen görünüşünüzü eleştiriyor.
• Bir sohbete başlarken rahat hissetmekte zorlanıyorsunuz.
• İnsanlar sizinle sosyal ortamlardan uzaklaşmak için aptalca bahaneler uydururlar. (örneğin sizinle konuşurken arabalarını çekmeleri gerektiğini söyleyebilirler ancak geri dönmezler)
• İnsanlar hemen sizin kaba bir tavrınız olduğunu ve çekici insanları çöp olarak gördüğünüzü düşünürler.
• Kimse seni tanımaya çalışmıyor.
• Yaşıtlarınız tarafından kabul edildiğinizi hissetmekte zorluk çekiyorsunuz.
Beni soracak olursanız söylediğim belirtilerin hepsini gördüm/yaşadım malesef
Benim gibi kaç kişi var bunları gören/yaşayan?