halil3466 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Böyle bir hata alıyorum. Denediğim yöntemler; BIOS sıfırladım. Ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim.
Böyle bir hata alıyorum. Denediğim yöntemler; BIOS sıfırladım. Ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 Çip set hatasi olabilir farklı sürücü indir format at yönet kısmında sarı ünlem varsa büyük ihtimalle çip set arızasına düşmüş.
Çip set hatasi olabilir farklı sürücü indir format at yönet kısmında sarı ünlem varsa büyük ihtimalle çip set arızasına düşmüş.
halil3466 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Format at knk dedi: Çip set hatasi olabilir farklı sürücü indir format at yönet kısmında sarı ünlem varsa büyük ihtimalle çip set arızasına düşmüş. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Olmadı. Format at knk dedi: Çip set hatasi olabilir farklı sürücü indir format at yönet kısmında sarı ünlem varsa büyük ihtimalle çip set arızasına düşmüş. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 6 Kasım 2022
Format at knk dedi: Çip set hatasi olabilir farklı sürücü indir format at yönet kısmında sarı ünlem varsa büyük ihtimalle çip set arızasına düşmüş. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Olmadı. Format at knk dedi: Çip set hatasi olabilir farklı sürücü indir format at yönet kısmında sarı ünlem varsa büyük ihtimalle çip set arızasına düşmüş. Genişletmek için tıkla...
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #4 halil3466 dedi: Deneyeceğim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka PC de deneme imkanın varsa dene eğer onda da olmaz ise çip arızasına düşmüş hocam.
halil3466 dedi: Deneyeceğim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka PC de deneme imkanın varsa dene eğer onda da olmaz ise çip arızasına düşmüş hocam.