Inspiron N5010 açılmama sorunu

htrfkgking

Centipat
Dell N5010 cihazına kabloyu bağladım, güç tuşuna bastım ama hiçbir ışık yanmadı. İçini açtım baktım hiçbir sıkıntı yok yardım edin lütfen.

Dostum geriye iki seçenek kalıyor. Ya şarj aleti bozuk laptopun ya da kısa devre. Umarım kısa devre değildir...

Bu arada tanıdık birinden laptopuna uygun şarj aleti alıp son kez dene işe yaramaz ise güvenilir bir bilgisayarcıya verip sorunu bildir. Büyük ihtimal Volt meter ile kondastatörlerin voltaj değerlerini ölçecektir çalışmayanıda lehim yardımı ile değiştirecektir.

Dostum geriye iki seçenek kalıyor. Ya şarj aleti bozuk laptopun ya da kısa devre. Umarım kısa devre değildir...

Bu arada tanıdık birinden laptopuna uygun şarj aleti alıp son kez dene işe yaramaz ise güvenilir bir bilgisayarcıya verip sorunu bildir. Büyük ihtimal Volt meter ile kondastatörlerin voltaj değerlerini ölçecektir çalışmayanıda lehim yardımı ile değiştirecektir.

Kışa devre olunca ne oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı