mustafasagdic Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba; Instagram an itibarı ile erişime açıldı ancak bütün arkadaşların girebilmesine rağmen ben Wi-Fi üzerinden giremiyorum. Mobil veriyi açınca takır takır çalışıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Arkadaşlar merhaba; Instagram an itibarı ile erişime açıldı ancak bütün arkadaşların girebilmesine rağmen ben Wi-Fi üzerinden giremiyorum. Mobil veriyi açınca takır takır çalışıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ağustos 2024 #2 DNS ayarlarını değiştirdin mi? Belki o yüzdendir.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.023 Çözümler 14 Yer Midland 10 Ağustos 2024 #3 Modeminizi yeniden başlatın. (yada resetleyin)
mustafasagdic Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 kerosene dedi: DNS ayarlarını değiştirdin mi? Belki o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... mutiant dedi: Modeminizi yeniden başlatın. (ya da resetleyin) Genişletmek için tıkla... Geç cevap veriyorum kusura bakmayın ISS'ler yavaş yavaş aktiflediği için giremedim sabahına düzeldi teşekkürler.
kerosene dedi: DNS ayarlarını değiştirdin mi? Belki o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... mutiant dedi: Modeminizi yeniden başlatın. (ya da resetleyin) Genişletmek için tıkla... Geç cevap veriyorum kusura bakmayın ISS'ler yavaş yavaş aktiflediği için giremedim sabahına düzeldi teşekkürler.