Instagram adresi paylaşmak nedeniyle suçlu olunur mu?

Birak iciyorm

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
116
Merhabalar öncelikle hepinize iyi forumlar. Bugün başıma çok kötü ve geleceğime zarar verecek olay geldi. Discord'dan bir samimi arkadaşım Instagram'ımı kullanıcı adımı istedi ben de verdim. Instagram'daki arkadaşlarımdan birine yazmış taciz içerikli mesajlar Misal: Ben sana okulda aşığım lütfen kimseye söyleme seni her gün uzaktan izliyorum gibi...
İşte cinsel ilişki falan teklif etmiş ve isim vermemiş çocuk da idareye söyleyeceğini söylemiş. O tacizciye Instagram'ı ben verdiğim için suçlu sayılır ve okuldan atılırım diye korkuyorum başıma bir şey gelir diye korkuyorum. Elim de onun mesajlarının SS'i var şu an kimseye bir şey söylemedim bir süreye kadar sessiz kalacağım. Yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım? Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleme:
Senin bir suçun yok. Instagram kullanmak demek herkese karşı ulaşılabilir olmak demek. Bu kadar kafana takmana gerek yok.
 
Instagram'ına giriş yapılan yerler gözükür, onları gösterir ben yazmadım dersin. Yine yanlış anlamışım, basit düşünmem gerekiyormuş. :D Ama hangi idare? Mesaj atan arkadaşın farklı bir okulda okumuyor mu?
 
Instagramımı verdim derken şifreni verdin de senin hesabından mı attı o mesajları? Yoksa senin arkadaş listendekilere kendi hesabından mı yazdı?
 
Instagramımı verdim derken şifreni verdin de senin hesabından mı attı o mesajları? Yoksa senin arkadaş listendekilere kendi hesabından mı yazdı?
Discord'dan Instagram hesap adımı verdim o da listemdekilere yazdı.
İnstagram’dan verileri indir diyerek bu verileri indirin ve arkadaşınızla konuşmanızın ekran resmini alın. Ondan sonra mesaj attığı kişi veya kişilere bu iki dosyayı gönderin.
Hesabıma girmedi sadece adımı verdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı